|

Dragi cititori vreau sa citesc sange satanic sau nymphette_dark99. faza e ca am 9 frati si ai mei nu au bani sa imi dea ca sa o cumparcrying((( va rog daca puteti sa imi dati un link sau daca o aveti sa imi trimiteti poze va rog din tot sufetul sunt disperata si vreau sa citesc neaparat sad

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cu parere de rau, nu se gasesc gratis. Am cautat acum ceva timp..si acu' ca ti-am vazut intrebarea am cautat din nou..si nimic, doar preview-uri.

| explică (pentru ToKen):

Se pare ca va trebuie sa lucrez din nou la grajduri ca sa mi o permit sad. Sper ca o sa merite efortul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mitărci_Deceneu_1999):

Carti de genul asta are sigur, dar nu prea cred ca o are chiar pe aia. Aia e biblioteca care imprumuta acasa, trei carti pentru trei saptamani. E publica, deci e gratuita. Iti iei bicicleta si ajungi imediat. Ce tare a fost Deceneu, e fraier ca nu mai canta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Draga mosului, n-ai pe raza localitatii o biblioteca cu sala de lectura? Ma gandeam ca si asa sunteti multi acasa, intri acolo, completezi cateva buletine de cerere, din care unul neaparat o oroare gotica, citesti din oroare, cand te plictisesti mai citesti din unul dintre marile romane ale literaturii universale, apoi ceva stiinte sociale, legat cat de cat cu ce va preda acum, si tot asa. Lumea citeste in jur, nimic nu te distrage. Sarut mana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru minrest):

Nu am sg bibloteca e fff departe la 3 0 km si biletul de autobus costa 5 lei si e scump si nu cre ca are la bibloteca carti de genu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează