anonim_4396
| Anonim întreabă:

Exista cărți care pot schimba viața unui om?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cărțile nu pot schimba viața. Mai este nevoie și de alte aditive sufletești.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, exista carti care ajuta la schimbarea unui om, ca asa daca ii dau o carte la unu dupa ureche si ii zboara urechea, sigur acea carte i-a schimbat viata.

Lasand gluma deoparte, mai tin mintea vorbele unui profesor, care faceau referire la faptul ca ce este scris este vesnic. Chiar si un nemuritor isi uita eventualele trairi asa ca totul se scrie pentru a putea fi citit ulterior si amintit.

Exista carti de dezvoltare persoana care spun anumite lucruri, care par ca ajuta, desi nu ajuta, ele fiind mai mult pentru comercializare si profit. Adica cine nu ar da o gramada de bani pentru o carte care ii promite fericirea? De asta, nu este asa de usor.
Pentru a gasi cartile potrivite, mie mi-a placut sa cred ca ele te gasesc pe tine la momentul potrivit. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa cauti, insa trebuie sa cauti ceva si sa fii deschis la noile oportunitati. Eu am avut norocul pana acum, ca de fiecare data cand voiam sa stiu ceva, sa gasesc exact cartea potrivita pentru asta. Dar am dat si de alte carti si de asta spun ca. multe nu isi au rostul, multe au un titlu si povestesc despre total altceva, multe promit un lucru si nu se ajunge la asa ceva.

Dar sa nu ma lungesc... raspunsul e da happy

| Lioana a răspuns:

Da. Cele de la categoria Dezvoltare Personala.

| FaraNume1245 a răspuns:

Da, dar nu cartea la propriu schimbă viața omului, ci omul își schimbă viața.

anonim_4396
| Anonim explică:

Da,Biblia,ți-o recomand.Hristos te iubește!

| christine99 a răspuns:

Da, eu dupa ce am citit cartea "Omul in cautarea sensului vietii" de Victor Frankl, am vazut viata mult mai clar si mi s-au sters multe nedumeriri.