Haideti la prima serie Fantastic Mondays!

 

Revdepov și Bookblog.ro vă invită la prima serie Fantastic Mondays, 5 întâlniri de scriere creativă în genurile non-realiste. Atelierele vor fi susținute de 5 scriitori-antrenori: Michael Haulică, Dănuț Ungureanu, Ana-Maria Negrilă, Oliviu Crâznic și Marian Truță.

Fantastic Mondays sunt gândite pentru cei care vor să se antreneze în genurile science-fiction, fantastic, realism magic, fantasy, horror, steampunk, policier, aventuri și alte lumi alternative.

Orarul întâlnirilor este următorul:  pe 23 aprilie cu Michael Haulică, pe 7 mai cu Dănuț Ungureanu, pe 21 mai cu Marian Truță, pe 4 iunie cu Ana-Maria Negrilă, pe 18 iunie cu Oliviu Crâznic.

Frecvența este de o întâlnire la două săptămâni. Înainte de a începe întâlnirile, vei primi un mail cu temele celor 5 ateliere. Textele tale vor fi citite de fiecare scriitor-antrenor în parte, înainte de întâlnirea cu el. În timpul atelierului vei primi feedback pentru ceea ce ai scris, se va discuta o temă teoretică și recomandări de lectură (beletristică și nu numai) pentru a aprofunda subiectul.

Detalii pe: http://revdepov.ro/ateliere/sff/

Înscrierile la prima serie se fac până pe data de 15 aprilie 2018

Locurile (20) se ocupă în ordinea înscrierilor

Facebook event: https://www.facebook.com/events/429378717513061/

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Este Foarte bine ca promovati asa ceva, ma bucur, mai ales realism magic, perspectiva rațională asupra realității și acceptarea supranaturalului ca realitate prozaică. În cadrul acestei orientări literare, descrierile cele mai realiste se împletesc cu elemente fantastice și onirice, cu motive din mituri și din basme.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Realism_magic

as fi curios ce motive rationale stau la baza acestor mituri, basme, legende

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează