Răspuns Câştigător
| corolav a răspuns:

Sincer, nici nu știu cum să încep.
Din cîte trăsnăi am citit, pe acest site, de pe la diverși, am rămas cu un gust amar, sau poate numai insipid, la ce anume idei sînt unii dispuși să ne arunce, cu intenția de a se vrea luați în considerație și a ne cere părerea.
Din păcate inconștienți de faptul că producțiile lor sînt niște veritabile bazaconii, mari zerouri într-o posibilă viitoare antologie a literaturii acestui început de veac și mileniu.
Eu am citit foarte mult și am pretenția că mă pricep ce înseamnă a aprecia o scriitură.
Ei bine, de această dată am rămas plăcut surprins. MI-A PLĂCUT!
Fără a fi un geniu, se vede că autorul are ceva de spus.Și, ce e cel mai important lucru, este acela că, știe să spună multe lucruri și bune ( și bine ) în puține cuvinte.
E și aceasta o artă.
Tipul are idei.
Sînt unele inadvertențe de ordin ortografic, gramatical ( plantări de virgule, de semne de punctuație, de folosire a timpurilor) asupra cărora e cred necesar a se face corecții.
Dar, în mare, cetățeanul are idei, are stil, gîndește frumos și cred că într-un viitor nu prea îndepărtat ar putea chiar deveni un scriitor adevărat.
Rămîne de văzut ce ar putea spune și niște profesioniști în ale criticii literareși niște editori de carte.
Eu zic să încerci a te adresa cuiva.
Îți doresc multă sănătate și succes!
P.S. Mi-a plăcut coperta și ideea acelei inedite distribuții.

| Ralushikaralushikamika explică (pentru corolav):

Multumesc mult! Stiu ca nu am organizat prea bine ideile in scris, insa nici nu am dedicat prea mult timp acestui lucru.Mi-ai oferit niste sfaturi utile.

3 răspunsuri:
Întrebări recente