|

Hei.

La scoala se organizeaza Santa Claus-in care trebuie sa ne facem cadou unii altora pana la vacanta-iar eu am prins sa-i fac unei fete...pana acum i-am luat cadou dar mi se pare ca mai lipseste ceva...cum ar fi o poezie.. Sper ca ma puteti ajuta.. Sa fie si cu urari de sarbatori fericite si ca abia astept sa ninja sa o spal si sa contina prenumele ei in poezie(Carmen). Sper ca n-am gresit categoria. big grin

Multumesc anticipat.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poti sa te superi ca nu te pot ajuta (stiu sa scriu poezii ) insa tu esti cel care trebuie sa-i daruiesti cadoul si poezia, asadar e datoria ta sa faci macar o strofa. Una e sa-i daruiesti o poezie simpla facuta de tine si alta e o poezie complicata facuta de altii, o sa aprecieze mai mult poezia facuta de tine (oricum o sa-si dea seama in caz ca ii dai o poezie facuta de altcineva si o sa se supere. Bafta!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu lipsește nimic. Nu se chinuie nimeni pentru așa ceva.
Eu am primi o cană și un breloc, iar colega de bancă, multă ciocolată.
Pune și tu ciocolată, fetele adoră ciocolata. Și se bucură si ea mai bine decât de-o poezie pe care o ține în vitrină.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TheSpell):

Fetele nematerialiste care stiu ce inseamna cuvintele "iubire si prietenie" vor aprecia mai mult o poezie decat un cadou (dar bineinteles poeziile sa nu fie copiate de pe net sau facute de altii).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Silent3025):

Dacă vrei ciocolată și nu poezii nu înseamnă că ești materialist/ă.
Sunt oameni cărora nu le plac poeziile pur și simplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TheSpell):

Din moment ce vrei ceva material, tot materialist se numeste. Iar cat despre poezii, sa stii ca se pot inlocui si cu niste vorbe frumoase! sau oamenilor din ziua de azi nu le plac nici vorbele frumoase? O ciocolata poate sa ti-o daruiasca oricine, o vorba frumoasa nu prea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează