| Nymeria a întrebat:

Hei TPU, am nevoie de ajutor, unul mare

Chestia e ca imi place sa scriu carti, am doua genuri preferate, politist si fantasy, pentru fiecare dintre cele doua genuri, am in mintea mea creata o lume cu detectiv si politisti, etc, dar si una fantasy in genul Tolkien, GRRM, Patrick R. etc dar eu nu vreau sa scriu in doya genuri diferite ci in unul singur, adica cum fac sa unesc cele doua genuri?

Stiu imposibila intrebare, dar totusi un raspuns m-ar ajutahappy

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Arunca-te cu subiectul intr-un viitor divers, in care sa-si aiba loc detectivi&politisti foarte avansati dpdv profesional( ceea ce ti-ar permite mai multa elasticitate in abordarea lor, noi fiind deja obisnuiti cu o anumita tipologie a detectivului/politaiului, pe care viitorul poate s-o mai spele si s-o mai reimprospateze cumva) si care sa se miste cu naturalete intr-un univers asemanator celui al lui Tolkien sau George Martin sau p ecine mai preferi tu.
Zic viitor divers si ma gandesc ca asta este locul perfect unde poti sa dezvolti caractere fascinante, istorii dominate de reguli noi, poate alta etica, alta organizare sociala etc.

4 răspunsuri:
| William a răspuns:

Pentru inspiratie citeste Biblia, talmudul evreiesc, coranul, cateva carti despre satanism, demoni, magie neagea sau citeste pe net. Aleister Crowley a scris o carte in timp ce era posedat si mai multe cand nu era. Stiu ca nu te ajuta sa imbini genurile dar m-am gandit ca ti-ar pinde biune putina inspiratie.

| Leocerba a răspuns:

Ceau!
Te-ai aruncat cu subiectul in viitor, cum ti-am zis?
Daca inca n-ai facut-o, am revenit cu un stil concret de salt. Uite, fa-o cam asa:
http://www.youtube.com/watch?v=AFQ2Nq2Jbdg
( se numeste "5, 80 mètres" are cam 5min. e facut cu ceneceul frantuzesc si e un fel de a explica combinatia pecare-o vrei tu)

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Poti sa te uiti la twin pickshappy

| Floryyna00 a răspuns:

Iti recomand sa citesti Ingerul noptii de Becca Fitzpatrick, ea imbina Sf- ul cu misterul. Poti sa te inspiri! happy O poti citi online pe clubuldelectura.ro Funda?winking

Întrebări recente