|

Hei TPU cine ma ajuta si pe mine cu niste rezumate la Ion

Si Moară cu noroc!?

Va rog! Funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am vazut pe Magazin Play o aicatie care se numeste iBac. Am vazut ca e destul de apreciata. o sa o folosesc si eu in clasa a 12-a ca sa mai reimprospatez informatiile.
Poate te ajuta si pe tine. Succes!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu zic s-o iei cu gramatica din clasa intai. Acolo ai fi aflat ca "Si" nu se scrie cu litera mare. Mai mult, este vorba de "Moara cu noroc" nu " Moară cu noroc". Apoi le iei (pe "Ion" si "Moara cu noroc") le citesti si faci un rezumat. N-ai sa mori daca le citesti. Mai mult, pe acest site este interzis sa ne facem temele!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Salontanul):

In primul rand poate e vina autocorectului.
in al doilea rand nu este neaparat o tema ci este literatura, depinde de fiecare ce intelege prin aceste doua opere, o parte le catalogheazadrept teme si cealalta parte drept lecturi si atat. Ion este cea mai plictisitoare opera a literaturii romane, dupa parerea mea. Nu mi s-a mai intamplat ca dupa fiecare capitol sa merg sa dorm pentru ca pur si simplu exista prea multa descriere in roman. Este adevarat,,, Moara cu noroc" nu este o lectura la fel de grea deci poate sa o citeasca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

Ok, daca ai avea autocorector la telefon poate ti-ai da seama ca eu nu am scris asa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlexHte):

Am telefon cu autocorector. Nu exista! Poti sa scrii cum vrei tu dar lipsa de atentie te face sa scrii aiurea. V-ati invatat sa dati vina pe altii pentru greselile voastre. Asa era pe la inceputul anilor '90 cand, daca primeai un document gresit, ti se spunea ca asa a scris PC-ul. Nu! PC-ul si telefonul scrie ce-i dai tu dar e mai usor sa apesi pe cuvantul care apare in banda de deasupra tastaturii, acel cuvant sugerat. Se numeste superficialitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează