|

Hei TPU! Ofer funda! https://www.wattpad.com/myworks/48546711-doua-decenii-o-singura- dragoste O parere decenta si sincera ar fi numai buna! :) Am scris doar o parte...se merita sa continui?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Are unele greșeli de scriere și de punctuație, deci ar trebui să recitești textul. Iar prezentarea este cam slaba, cred eu, adică ar fi mai bine fără să spui că vei prezenta tu căci nu prezinți un eseu în fața unui profesor. După ce spui de ei doi îi descri în continuare, dar încearcă să o faci nițel mai detaliat iar descrierea ta să sugereze anumite lucruri, să transmită ceva. În cazul tău mi se pare un pic cam scurtă și vagă. Structura de asemenea îmi displace; chestia cu numele personajului și după două puncte și spunând cine este se face în principiu în operele dramatice unde culmea descrierea directă lipsește. Încearcă să te hotărăști ce fel de text scrii și pare-mi-se(și mai bine ar fi din punctul meu de vedere) că ar trebui să fie ceva epic deci încearcă să folosești fraze nici prea lungi, nici prea scurte, normale, pentru a descrie și a povesti ce vrei tu să povestești acolo.
Sunt doar niște păreri.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Are multe minusuri, dar continuă dacă îți face plăcere. Presupun că tu o faci din plăcere nu pentru nu știu ce audiență sau mai știu eu ce. Fă ceea ce îți place în continuare, e un mod foarte bun de a-ți ocupa timpul și pe parcurs te vei perfecționa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru IBlackBox):

Da,intr-adevar de placere o fac.Dar imi poti spune ce fel de minusuri are?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru IBlackBox):

Titlul mi se pare foarte bine ales și e păcat de el să nu îți iasă ceva mai frumos și să nu te străduiești la chestia asta mai mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru IBlackBox):

Multumesc pentru sfaturi! Meriti funda cu desavarsire.Iar in cazul titlului, nu ai idee cat m-am chinuit sa gasesc unul potrivit big grin Iar chestia cu numele personajului si doua puncte...da..ai mare dreptate.Am nevoie de ajutor.M-ai ajutat foarte mult! Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Mă bucur nespus că am reușit să te ajut și că îmi apreciezi ajutorul. Baftă în ceea ce faci!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează