|

Hei TPU, revin cu o noua întrebare. La sfatul prietenilor am decis sa îmi deschid un blog. Am început sa scriu de la vârsta de 6 ani și de atunci literatura a devenit parte din viața mea, asa ca am decis ca este timpul sa trec la următorul nivel. Daca nu este vreo probleme voi lăsa link-ul spre blogul meu, poate exista cineva specializat pe aici care mă poate ajuta cu o părere. Sfaturi, critica constructiva, accept orice în limita bunului simt. Dacă tot scriu vreau sa o fac bine. Sper ca nu am deranjat cu aceasa întrebare, pe curând.

https://maelisweb.wordpress.com/2017/03/22/daca-as-exist a-illusion/

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Inca un site plin de texte filosofice fara niciun scop final in mare de mii de bloguri pe aceeasi tema. Nimic interesant din punctul meu de vedere.

Nu vad de ce as continua sa citeste texte despre... nimic in final

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Am un singur sfat a-ti da: cand scrii in romaneste, starduieste-te sa nu mai inserezi cuvinte in engleza, mai ales daca vrei sa fii luata in serios, nu ca toate pitipoancele de pe strada.
Daca vrei ca opera ta sa fie luata in serios si respectata, este bine ca tu sa acorzi acest respect lucrarilor scrise de tine, pentru noi, viitorii tai cititori.

Nota: Ilusion ala, are si echivalent in romana, se spune: iluzie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

La 6 ani tu scriai literatură?
Este foarte bine sa scrii (daca e si ceva util este ideal), iar ca este public este şi mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Fragment-În înaltul cerului- - http://wp.me/p8x4RN-I

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Wow! Ceva de-a dreptul uimitor ca in ziua de astăzi, tinerii sa fie interesați de acest hobby, având in vedere ca prea putini tineri mai au candoarea de a scrie ceva, si chiar de a publica ceva inteligent! In primul paragraf al întrebării tale, parca ma regăsesc pe mine! happy Tot la varsta de 6 ani am inceput sa scriu si eu ceva, chiar daca ceva conform vârstei de atunci : povesti, basme, iar pe la 11 ani chiar un mini-roman de aventuri ( eu FIIND pasionata de carti SF, travel etc.) In functie de genul cartilor citite pe care il preferi, ai putea sa te conformezi! Oricum, in principiu, sunt uimita ca mai exista cineva care se preocupa de propriul intelect!winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează