| Nymeria a întrebat:

Hei TPU, tocmai am observat ca nu am reusit sa citesc o carte de cateva luni, ceea ce e ciudat, caci in urma cu doi ani devoram cartile, orice prindeam, din orice gen, una dupa alta, iar acum, nimic, am incercat sa citesc ceva si nu mai ma prindea cartea, am renuntat, pe urma din nou am incercat si din nou, de fiecare data o puneam jos, ce se intampla? A disparut aceea senzatie, atunci cand citeam, ma simteam incredibil, iar acum nu fac decat sa... citesc, atat, nu imi provoaca nimic acele cuvinte de pe hartie, va rog, sfaturi, vreau sa citesc din nou asacum am facut-o

4 răspunsuri:
| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Nu te poate obliga nimeni sa citeşti, incerca sa te ocupi cu alt ceva, din cate ai spus ţi s-a facut un pic de neinteres fata de carti, poate sunt plictisitoare.P.S Citeste carti care iti trezeste senzatia de a afla ce sa intampla pe parcursul ''cartilor''. Bafta. Sper ca te-am ajutat.

| Nymeria explică (pentru Sucigan_Razvan_1999):

Poti sa imi recomanzi niste carti, preferatele tale, poate asa voi reusi sa citesc macar o carte in sapte luni, nu stiu, dupa ce am citi niste carti bune, precum dune, shogun, asoiaf, nimic nu mi se mai pare interesant

| Anonim a răspuns (pentru Nymeria):

Eu nu as cere recomandari de carti de la cineva care se exprima astfel: "Citeste carti care it trezeste".

| Madrill a răspuns:

Trilogia Bartimaeus
Eragon (serie de patru cărţi)
Furtuni pe Nil (roman istoric foarte bun din punctul meu de vedere)
Mâna stângă a lui Dumnezeu
Jocul lui Ender
Vorbitor în numele morţilor
Daca preferi carţile care abordează o acţiune care se petrece în spaţiu sau pe alte planete poţi încerca cărţile Starcraft( sunt vreo 15 dar numai 3 traduse în română, so english required) şi Mass Effect( 4 cărţi, niciuna tradusă).
Dacă preferi cărţi cu un univers fantasy încercă cărţile Warcraft(20 de cărţi, doar 3 traduse şi astea 3 nu prea au legătură una cu alta). Ar mai fi The Witcher, Assassin's creed, Diablo, Darksiders. Astea sunt universe din care s-au creat jocuri de succes. Din seriile astea eu am citit pe cele din Warcraft şi vreau să spun că extraordinare pentru fanii genului fantasy.