|

Hello TPU. As vrea sa imi comand cartea "50 de umbre intunecate" ( partea a doua a cartii "fifty shades of grey" ).Problema este ca nu o pot lua decat prin curier si atunci o sa stie si ai mei ca am luat-o. Parintii mei mai rasfoiesc ( nu mi se pare ceva anormal ) cartile pe care mi le iau.

Stiu despre ce este vorba pentru ca stiu partea 1 a seriei si nu vreau ca parintii mei din intamplare sa dea peste vreo scena mai "perversa".Intrebare: Cartea contine parti mai putin decente? ( pentru ca din cate am vazut in prima parte cred ca are ). Nu sunt mica sa citesc ceva de genul dar imi e cam jena sa dea ei peste o scena de genul.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Este si la kaufland cartea aia non-carte, mai scumpa cred, dar macar parintii tai nu o sa afle. Si daca nu vrei ca parintii tai sa afle de ea, pune-o intr-o coperta albastra, sau sa le spui din prima ca e o carte despre 50 de umbre si un traficant de droguri numit Grey. Spui ca e politista sau ceva de genu' si ai scapat. A doua varianta daca nu sunt atat de avansati, sa caute pe net sau asa ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e o problema daca vine prin curier. II dai o adresa oarecare, de exemplu doar numele orasului si judetul. Te va suna in ziua respectiva sa va intalniti, nu ti-o va aduce acasa. Te intalnesti mai departe de casa, o bagi in ghiozdan si gata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează