| Katherine20 a întrebat:

Hey! Cine a citit Jurnalele Vampirilor și Amurg(Twilight)? Care serie vi se pare mai frumoasă și de ce? Eu am citit primele 2 volume din J.V. și mi-au plăcut deși trebuie să recunosc că serialul este mult mai reușit. Amurg nu am citit încă dar aș vrea să le citesc însă nu știu dacă să termin întâi de citit toate volumele cu Jurnalele Vampirilor sau să mă pun să citesc si Amurg big grin Astept păreri :*

5 răspunsuri:
| WeAreLegion a răspuns:

Ar trebui sa citesti ceva mai educativ si care sa-ti ajute gandirea nu baliverne cu vampiri de 700 de ani care o ard cu pustoaice de liceu, asta e cea mai infantila forma de cultura, nu te supara dar asa e!

| Katherine20 explică (pentru WeAreLegion):

Nu mă supăr este părerea ta, dar mie chiar îmi plac genul ăsta de cărți care îmi plac cu vampiri, vrajitoare, vârcolaci etc... și am întrebat care dintre cele 2 serii vă place mai mult deci răspunsul tău nu are legătură cu întrebarea mea happy

| LittleBlackStar a răspuns:

Amurg sunt geniale cărțile love struck Filmele însă lasă de dorit. La Jurnalele vampirilor e invers.Serialul e bestial dar cărțile sunt nașpa.Nu pot să cred că mi-am cheltuit banii pe primul volum. straight face Îți sugerez să citești Twilight sunt 4 volume, frumos scrise cu dramă, romantism, vampiri love struck Alte cărți cu vampiri care am mai citit ar fi : Academia Vampirilor ( 6 volume) de Richelle Mead și Vampirii Sudului ( 12 sau 13 volume nu mai țin minte exact ) de Charlaine Harris iar dacă vrei te poți uita și la serial : True Blood.

| DreaGos a răspuns:

Cu Vampiri Din Partea Mea e Mai Frumosa caci am cititi si eu un jurnal dar mam lasatdar e frumos

| Stefan_Lorena_2000 a răspuns:

Eu am vazut serialul Jurnalele Vampirilor, si filmele din Twilight, mie imi place mai mult The Vampire Diaries(Jurnalele Vampirilor).

Întrebări recente