| Moldovan_Andrei_1998 a întrebat:

Am 14 ani si imi place mult sa citesc romane politiste(Agatha Chirstie),roamne de aventura(Harry Potter,Fetita celei de a sasea luni, Cronicile din narnria) si alte multe genuri.Imi recomandati si mie niste carti bune?

Răspuns Câştigător
| LarissaMouse a răspuns:

Buna! Mie imi plac mult romanele fantasy, precum cele cu vampiri si vrajitoare si tot felul de fiinte supranaturale.Cred ca ai auzit de cartile Jurnalele Vampirilor.Ai putea sa le citesti, dar eu nu le-am citit.In schimb eu am mai multe carti de genul si o sa iti dau cateva titluri :
Hex Hall (e mai mult cu vrajitoare, dar e o carte foarte buna)
Academia vampirilor(nu stiu daca ai auzit, dar va aparea si film anul acesta)
Cele noua vieti ale lui Chloe King( este vorba despre o fata care face parte dintr-o alta specie de oameni, un fel de oameni-pisica si afla despre toate astea la 18 ani parca, insa ea este de fapt cea mai puternica fata-pisica dintre toti.Sunt mai multe carti, dar merita)
Nu stiu daca ai auzit si de Cercul Secret.Este si serial dar cartea este diferita.Ai putea incerca.
Sper ca te-am ajutat.

5 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Iti recomand si cartile politiste si de spionaj scrise de Rodica Ojog-Brasoveanu. A fost supranumită „Agatha Christie a României". (http://ro.wikipedia.org/wiki/Rodica_Ojog-Bra%C8%99oveanu)

| Cameliapantiru a răspuns:

Buna! Iti recomand seria "Sherlock Holmes" scrisa de Arthur Conan Doyle, "Winnetou", "Testamentul incasului'', "Comoara din lacul de argint"-Karl May, "Shogun"-James Clavell, "Robinson Crusoe"-Daniel Defoe si "Moby Dick"-Herman Mellville. Sunt romane politiste si de aventuri, care iti vor placea, garantat, avand in vedere preferintele de lectura prezentate in intrebarea ta. Spor la citit si o seara faina!

| Aberdeen a răspuns:

Salut.
Incearca seria "Casa Noptii" de P.C Cast si Kristin Cast(9 volume traduse) si "Cronicile Lumii Pamantene" de Licia Troisi(3 volume).

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar- tot lewis
angela carter, leonora carrington

| Sadop a răspuns:

Zece negri mititei, Crimă şi pedeapsă, Detectivul Alex Cross, Nu-i timp de rămas bun, 27, Crima din Orient Express, Nu mai fac niciodată, Hoţul de merinde.