|

Hey TPU,cum ma fac cunoscuta pe Wattpad? Imi place sa scriu si nu e prima oara cand incep sa scriu o carte, doar ca am scris pe alta aplicatie. ~Dau funda~

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bagă-te în seamă, dar nu în modul acela enervant ca să te apuci să întrebi lumea „nu vrei să-mi citești cartea? nu vrei să-mi dai comment/like?" Asta enervează pe toată lumea și o să-ți aducă o reputație proastă.

Pur și simplu caută cărți care îți fac cu ochiul și nu te zgârci să dai un comment sau să le adaugi în bibliotecă, pentru că e posibil ca atât autorii cât și cei care te văd constant prin secțiunea de comentarii să te remarce și să întoarcă favoarea.

Eventual, caută pe cineva cu interese comune care e cât de cât cunoscut pe Wattpad. Nu pare cine știe ce, dar te poate ajuta mult să te remarci. Dacă cineva popular îți citește cartea o vor face și ceilalți.

Eventual, nu uita de concursurile care sunt organizate de fel de fel de oameni care te pot aduce în ochii cititorilor.

Fi sociabilă. Le place.

Succes și spor la scris happy

| explică (pentru dora784500):

Mersi mult rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa scrii ceva interesant, ceva pe placul cititorilor pentru a fii apreciat si cunoscut. Sa nu jignesti, sa fii draguta cu toti. Poti da voturi /comm-uri si sa te imprietenesti cu alti scriitori / cititori.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Watpad... locul unde cel putin in Romania, ploadele de 12 scriu povesti erotice cu coreeni/chinezi/japonezi.

Sfat prietenesc: deschide-ti un blog si publica acolo si il poti lega la fb ca atunci cand postezi ceva sa apara pe fb. Eu am blog pe care scriu si am vrut odata sa scriu pe watpad la insistentele unei prietene dar am renuntat asa ca contul il am doar pentru comentarii si mistocarii la adresa ploadelor. tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează