3 răspunsuri:
| Aberdeen a răspuns:

Ai idei bune, dar trebuie sa le aplici cu mai multa originalitate in text.Ai putea incepe prin a face si titlul mai sugestiv, poate folosindu-l cu un sens ascuns, si sa starnesti astfel interesul.
Urmareste-ti in acelasi timp un pic mai detaliat sentimentele si starile prin care treci, deoarece fiind scrisa la persoana intai, parerea ta este cea mai importanta in text.
Iar descrierea, care isi are si ea rolul, mai ales intr-un text la persoana intai, la tine e aproape inexistent.


Apoi ce constat referitor la aspectul gramatical al intregii scrieri este ca pierzi din "i"-uri(forma de plural, nu cea de radical) al multor cuvinte.Ex: (te citez) "la BUNICI mei","PROFESORI spun"(...)

Nu te simti in niciun fel jignit, si nu ma intelege gresit! Dar cred ca vrei raspunsuri sincere si utile.

In orice caz, succes pe mai departe!
Astept sa vad cum mai evoluezi pe parcursul continuarii fargmentului din link!

| Anonim explică (pentru Aberdeen):

Critica e bine venita stai linistia. Am sa incerc sa corectez greselile corespunzator. Cat despre titlul "Moarte lui Kelly" este titlu de capitol. In orice caz astept o sugestie mai bun.
Pe descriere nu m-am axat in primul capitol.In orice caz in viitor o sa fie si descriere, asptept sa doar sa am inspiratie.

| bogdan72 a răspuns:

Nu observi tiparul? Nu vreau sa fiu acid, dar iti mai gasesc in literatura de consum 3000 de introduceri cvasiidentice. Da-i naibii pe cititori; scrie ceva inedit, ceva care sa-ti placa tie intai! Creeaza personaje autentice, stranii, complexe, prelungeste orice scena pe cat timp vrei, chiar daca ai impresia ca un cititor de rand s-ar plictisi, nu fi prea dur cu tine si da-ti frau liber la idei. Deviza e binecunoscuta: „scrie cartea pe care ai vrea sa o citesti" - tu, nu altii.