|

Imi recomandati niste carti usoare in engleza?

As vrea sa invat engleza mai bine si m-am gandit ca a citi carti in engleza e o idee destul de buna big grin.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ia-ti aplicatia Wattpad si cauta carti in engleza.
Acolo sunt super usoare si-n limbajul cotidian si sunt numai bune pentru inceput.
Totodata, iti recomand sa te uiti la seriale cu subtitrare in engleza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Harry Potter (toate volumele)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Felicitari!
Lectura in limba engleza este o modalitate frumoasa si eficienta de a-ti imbunatati calitatea limbii engleze scrise si vorbite, de a-ti dezvolta vocabularul si de a-ti ridica nivelul in scrierea eseurilor.
Eu ti-as recomanda, pentru inceput, "Catcher in the Rye" (J.D.Salinger), "Lord of the Flies" (William Golding), "Game of Thrones" (George R Martin), "The Magus" (John Fowles), "The Collector" (John Fowles) etc.
Pe masura ce citesti, subliniaza-ti toate cuvintele necunoscute, pe care la finalul capitolului (pentru a nu framenta mai des de atat citirea; altfel, risti sa pierzi firul actiunii), cauta-le in dictionary si noteaza-ti-le intr-un vocabular/caier, cu tot cu transcrierea lor fonetica si cu traducere. Si apoi, repeat-le, pana le stii pe toate, fara nicio greseala. Si tot asa, continui, reviziunid, la fiecare invatare, si cuvintele din capitolele anterioare si la sfarsitul acestor lecture iti vei da seama ca te exprimi mult mai usor, ca ai stiluri de fraza in engleza superioare celor dinainte, ca folosesti o varietate larga de constructii gramaticale si ca ai un vocabular mult mai dezvoltat, intelegand mult mai bine tot ceea ce citesti sau auzi si ca in ceea ce scrii incluzi multe dintre cuvintele invatate in urma lecturarii acestor carti.
Spor la invatat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Foarte buna.;) Baga un ochi aici, gasesti carti reduse mult weekend-ul asta.

http://reduceriofertesipromotii.blogspot.ro/......25-20.html

Cu privire la intrebarea ta iti recomand:
- carti pentru copii
- carti din alea de dragoste, naspa ca subiect, ok ca scop fiindca sunt scrise in asa fel incat sa poata fi citite usor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează