|

N-am citit niciodata cartile care mi s-au dat de la scoala si mereu am invatat din referate scrise de altii si comentarii gata-facute. Am tocit si invatat mecanic tot liceul si facultatea, iar acum imi vine greu sa citesc si sa inteleg o carte. Nu stiu ce sa fac si de unde sa incep. Vreau sa citesc dar de fiecare data casc si ma coplesteste o stare de somn. Mi se mai intampla ca atunci cand citesc, sa-mi vagabondeze gandul si cand termin paragraful de citit sa nu stiu despre ce a fost vorba in el. Ma puteti ajuta, va rog? Multumesc!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Scapă de tot ce ți-ar putea distrage atenția și concentrează-te pe ce ai de citit. Începe cu literatură care te captivează.
De exemplu, poți încerca romanul SF „Minunata Lume Nouă", de Aldous Huxley. Conține și idei interesante despre tendințele actuale ale societății în care trăim. E posibil să-ți placă.

| explică (pentru StrangeFruit):

Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cauta o carte interesanta? Asta e, poate nu iti place literatura. Citeste despre altceva. Istorie, arta, geografie, calatorii, psihologie, drept, medicina, economie, ce te taie pe tine capul, dar sa-ti placa subiectul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează