| Robu_Cosmin_1992 a întrebat:

Niste povesti / carti cu aventura / dragoste / natura? Ar fi bune si poezii (cu aceeasi tematica). Sunt clasa a 8-a dar imi trebuie de clasa a 7a. ESTE URGENT!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Aventura: "In fata steagului"-Jules Verne, "20.000 de leghe sub mari"-Jules Verne, "Ocolul Pamantului in 80 de zile"-Jules Verne.
Dragoste: "Maitreyi"-Mircea Eliade, "Adela" Garabet Ibraileanu, "Romeo si Julieta" William Shakespeare.

| GrumpyGirl a răspuns:

1. Cele 9 vieti ale lui chloe king (1, 2,3)
2. Evernight (1, 2)
3. Cartea pierduta a vrajitoarelor (1)
4. Mai las-o moale cu fantomele
5. Poveste fara sfarsit
6. Micutele mincinoase
7. The bone season

| Robu_Cosmin_1992 explică:

Rezumate scurte pentru fiecare, stiti?

| GrumpyGirl a răspuns (pentru Robu_Cosmin_1992):

1.E despre o fata care cade de la 60m si moare apoi viata ei se schimba radical(1). Mama ei este rapita iar la final fata moare pentru ea si pentru as salva poporul si mama(2). isi gaseste iubit pe strada aproape mort iar la final ea va reusi sa dezlege blestemul putand sa fie impreuna cu el(3)
2.Este despre o fata care afla cum este lumea reala, ce este si de cine sunt vanati cei ca ea. Va ajunge oare cu iubirea ei adevarata chiar daca este dusmanul de moarte al familiei?
3.E despre o tanara vrajitoare (30 si ceva de ani) care nu folosea deloc magia, in privinta ei. Dar cand il cunoaste pe vampirul de peste 500 de ani afla ca o folosea constant. A descoperit ca are puteri neintalnite si ca poate controla fenomenele naturii. Ea nestiind cum sa controleze tot ce are a plecat in trecut cu iubitul ei "sot" pentru a gasi pe cineva care s-o invete
4. E despre o fata care dupa moartea surorii ei a reusit sa comunice cu fantomele, indepartanduse de lumea oamenilor. Ea cu ajutorul prietenilor morti reusea sa se razbune pe cei care i-au facut rau si au tradat-o. Dar totul se da peste cap cand vice-presedintele consiliului de elevi ii afla secretul si o roaga sa-l ajute sa comunice cu mama ei moarta. De aici te las s-o citesti tu singur.
6. E despre viata secreta a patru fete si un gay parca(multe volume dar cartile scurte)
7. E despre o tanara vazatoare ce este drogata, rapita si inchisa in tr-un oras din oxford uitat. Dar pe parcursul timpului se indragosteste de dusmanul de moarte, avand o despartire tragica: el ramane in acea inchisoare iar ea scapa. vor fi o gramada de carti(stiu ca pe asta n-am descris-o bine dar merita citita)