anonim_4396
| Anonim întreabă:

Nu am fost niciodata la biblioteca si nu stiu cum se procedeaza. Cate carti am voi sa imprumul lunar si cat ma costa?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| corbulalbrosu a răspuns:

Prima data ti se va face/elibera o legitimatie de acces in biblioteca respectiva si pe baza acelei legitimatii si a unei fise intocmite pe numele tau, bibliotecarul (de regula femeie) iti va "imprumuta" un anumit numar de carti deodata. In momentul returnarii cartilor respective vei putea imprumuta alte carti si acest mod de a proceda se va repeta ori de cate ori vei duce inapoi/returna cartile imprumutate anterior. NU exista nici-o limita a numarului de carti care pot fi imprumutate. Daca biblioteca este de stat atat imprumutarea cat si lecturarea cartilor existente in patrimoniul bibliotecii respective este...GRATUITA. Lectura placuta!

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu te costa nimic.
Poti lua cate carti vrei dar dupa 2-3 saptamani maxim 5 saptamani trebuie sa le duci inapoi asa ca ia cate sa poti citi in aceasta perioada.
Sa ai un buletin, ceva act la tine pentru fisa. Nu ami stiu ce detalii iti cere dar ia-le sa le ai.

| minrest a răspuns:

La biblioteca publica nu te costa nimic. Poti lua trei carti si le tii trei saptamani.

anonim_4396
| Anonim explică:

Pai la biblioteca la mine se iau cartile cu un card special de la ei. Poti sa iei cate vrei, depinde cum termini cartea de citit si o poti aduce inapoi in 2-3 saptamani. Intreaba bibliotecara de la tine si iti ca spune ce si cum

anonim_4396
| Anonim explică:

Poti imprumuta doar 3 cartii odata si le poti tine doua saptamani, pacra iti spune mai exact bibliotecara.

| MariusFD96 a răspuns:

Depinde de politica fiecarei biblioteci. Eu din ce stiam puteai sa imprumuti 3 carti deodata iar dupa ce le-ai inapoiat poti imprumuta altele. Nu te costa nimic. Iti vei face abonament si vei putea imprumuta linistit. Iti trebuie buletinul pentru a-ti face abonament sau cetificatul probabil in caz ca nu ai implinit 14 ani.

| madalina736 a răspuns:

Nu te costa nimic, le imprumuti doar, iar timp de o perioada de zile, 2 saptamani, chiar si o luna, le citesti. Ai nevoie de un buletin, al tau in cazul in care ai buletin, sau al unui parinte. Poti imprumuta orice carti iti doresti. Nu cred ca ii o restrictie numarul lor. Dar cred ca e mai bine sa iei pentru inceput 1-2 s vezi cum e, daca te incadrezi in intervalul in care trebuie sa o returnezi, daca poti sa le citesti asa repede. Multa bafta!

| InfoEST a răspuns:

Primul pas este să îți faci legitimație. Aceasta poate fi gratuită sau poate costa o sumă mică ( de genul 5 lei). Cu ea poți împrumuta între 3 și 5 cărți, depinde de bibliotecă. În toate bibliotecile publice din România împrumutul este gratuit.

Întrebări similare