|

Nu stiu ce sa citesc dintre cartile Jane Eyre, Shogun sau Apel din necunoscut. Ati citit vreuna dintre ele? ce parere v-a lasat si ce subiect abordeaza?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Le-am citit pe toate trei si toate sunt excelente, genul de carti de neratat.
Jane Eyre urmareste viata grea a unei englezoaice de la sfarsitul secolului 17. Este o carte plina de informatii interesante si care te va invata sa gandesti. Dupa ce o termini, vei intelege multe despre viata si vei fi mai curajoasa, mai fericita si mai puternica. A o rata este o mare pierdere care te va costa mult in viitor. O poti citi pe la 12-13 ani, e momentul cel mai bun.
Shogun este o carte lunga si interesanta despre viata in Japonia. E un pic mai complicata, trebuie sa ai cateva cunostinte privind traditiile si cultura japoneza, altfel risti sa nu intelegi unele chestii si sa pierzi o parte din sensul cartii. Cu siguranta nimeni nu ar trebui sa rateze cartea asta. Cred ca trebuie citita putin mai tarziu, in jurul varstei de 15 ani, dupa ce ai deja o cultura generala solida.
Apel din necunoscut este o carte politista, destul de simpla si fara mari complicatii. O poti citi intr-un weekend in care esti foarte obosita si vrei doar sa te destinzi.

| explică (pentru Brigaela):

Am 24 de ani si sunt baiat, nu inteleg confuzia cum ca as fi fata dar multumesc de sfaturi happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ram500):

Scuze, chiar nu stiu cum am facut confuzia asta. Dar Jane Eyre era in bibliografia scolara, nu se poate sa nu o fi citit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ultima sugerez s-o lași pentru când te plictisești.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează