| Iiwiwi a întrebat:

Salut, am nevoie de un discurs amuzant pentru final de clasa a8a pentru proful de istorie

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Urătura lu Vadim o gasesti pe Youtube

| dullcat5678 a răspuns:

Buna.Eu cred ca esti capabil/a sa faci tu un discurs, daca chiar iti doresti si iti pui mintea la contributie.

| ZombiesWounds a răspuns:

Poți căuta pe brainly, e mai bine.

| MihailoviciS a răspuns:

Dragi colegi și dragă domn profesor de istorie,

Astăzi ne adunăm aici pentru a sărbători încheierea unei etape importante din viața noastră școlară. Ei bine, ce să mai spun, acești ani petrecuți în clasa a 8-a alături de dumneavoastră, domnule profesor de istorie, au fost... mă rog, interesanți, să le spunem așa!

Domnule profesor, nu pot să nu remarc cât de mult ne-ați iubit voi, istoria. Ați reușit să ne transmiteți această pasiune în fiecare lecție, fie că era vorba despre bătăliile crâncene din Evul Mediu sau despre plictisitoarele tratate internaționale. Da, recunosc, am fost prezenți fizic în clasă, dar mintea noastră a zburdat în locuri și timpuri îndepărtate, de mult uitate de majoritatea oamenilor.

Nu vom uita niciodată momentele în care povestiți cu atâta patos despre personalități istorice, parcă ați fi fost acolo în carne și oase. Fie că erau regi și regine, generali și strategi militari sau invenții revoluționare, le-ați dat viață în fața noastră. Ba chiar mai mult, în câteva dintre lecții, ne-ați făcut să simțim că noi înșine am fost parte din acele momente cruciale din istorie. Când spuneți că odată și odată veți inventa o mașină a timpului, nu pot să mă abțin să nu mă gândesc: "Chiar vreau să mă întorc în timp și să mă bucur din nou de temele dumneavoastră!".

Dar știți, domnule profesor, nu a fost întotdeauna ușor să fim elevii dumneavoastră. În fiecare zi, ne așteptați cu atâta entuziasm și cu niște teste... hmmm, cum să spun... interesante, ca să nu spunem terifiante. Ei bine, cred că majoritatea dintre noi vom fi etern recunoscători pentru lecțiile dumneavoastră de pregătire pentru examene. Da, ne-ați făcut să ne simțim ca niște soldați în fața câmpului de luptă, pregătiți să ne confruntăm cu cele mai dificile întrebări.

Însă acum, când ne uităm în urmă, realizăm cât de mult ne-ați învățat. Nu doar fapte și date, ci și modul de a privi lumea în jurul nostru. Ați reușit să ne treziți curiozitatea și să ne faceți să ne întrebăm mereu "De ce?" și "Cum?".

Și așa, în timp ce ne pregătim să părăsim această clasă și să ne continuăm drumul spre noi aventuri