|

Salut! As dorii sa îmi spuneți câteva cărți asemănătoare cu Aventurile lui Tom Sawyer de Mark Twain, în afară de amintiri din copilărie.Dau fundă!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand, daca ai citit "Aventurile lui Tom Sawyer'' si ti-a si placut cartea, incearca si "Aventurile lui Huckleberry Finn'', de acelasi autor si cu aceleasi personaje principale. Tot de Mark Twain olectura buna ar fi si "Print si cersetor'', dar si "Un yankeu la curtea regelui Arthur'' (foarte faina carte, mi-a placut enorm cand am citit-o).
Mai recomand si "Aventurile lui Oliver Twist'' si "David Copperfield'', ambele de Charles Dickens, "Singur pe lume'' (Hector Malot), "Cuore, inima de copil''(Edmondo de Amcis), "Alice in Wonderland''(Lewis Carroll), "Heidi, fetita muntilor''(Johanna Spiry).
Lectura placuta si un weekend minunat iti urez!

1 răspuns:
| a răspuns:

Huckleberry Finn, Gavroche si Cossette si nu prea mai stiu carti mai vechi dar daca vrei iti pot recomanda carti bune : Darul lui jonas, toate cartile scrise de John Green sunt minunate ( sa ai peste 14 ani), cele trei fete ale lunii, seria cvartetul timpului, seria aventurile lui miercuri...

Sper ca te.am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează