|

Salut, as vrea si eu sa va intreb cum anume as putea publica o carte in romana atat online (Ebook) cat si in varianta fizica.

Cartile pe care vreau sa le scot sunt de tip roman sau nuvele proprii cat si anumite invataturi pe care le-am experimentat in viata, cu scop educativ si motivational.

Eu am aproape 19 ani si as vrea ca aceast pasiune sa-mi aduca un oarecare venit fie el cat de mic.

Cine ma poate ajuta primeste funda happy

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Hei, si eu scriu carti si trebuie sa ai in oras un loc care se ocupa cu asta. Eu le scot sub forma fizica si ar trebui sa stii ca 4 volume de obicei merg la biblioteca nationala si trebuie sa scoti mai multe odata (copii) nu sunt foarte scumpe... sper ca ti.am fost de ajutor, si apropo ce e bine de stiut e mai ieftin daca ai cartea pe CD decat sub forma de manuscris si tu trebuie sa iti faci imaginea copertei daca nu e evident laughing))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cosmina361):

Am si eu o intrebare, cat profit ai scos din scrierea cartilor? (Nu ma gandesc in mod escesiv la bani, dar intreb pentru a-mi face anumite "calcule")

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NoPainNoLife):

Nu m-am gandit la asta... pur si simplu le.am facut cadou. Prietenilor familiei sau bibliotecilor mai "sărace". La deschidere am facut cativa... vreo 1500 de lei. I.am investit tot in cărți happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează