anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce parere aveti despre cartea Contele de Monte Cristo? Nu vreau spoilere. Am citit numai pareri bune de pe alt site si m-au impresionat, insa din pacate cand eram mic mama m-a pus sa vad filmul si mai stiu putin din actiune. Cu timpul mi-am dat seama ca filmele nu pot reda frumusetea cartilor. Acum nu stiu ce sa fac daca sa o citesc sau nu. La 25 de ani nu stiu cum o sa privesc cartea.

6 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

E o carte de actiune emotionanta. Asa sunt toate cartile lui Alexandre Dumas.

| Dalmore a răspuns:

Eu zic sa o citesti fara sa tii cont de parerile celorlalti, pentru ca citind recenzii pozitive despre o carte iti construiesti niste asteptari nerealiste si s-ar putea sa fii dezamagit. Citeste cartea pentru ca e clar ca iti doresti asta. Nu e mare lucru ca stii putin din actiune, e o carte in 3 volume, totusi, e destula actiune si nu doar asta e important intr-o carte.

anonim_4396
| Anonim explică:

Filmul are 2 ore.
Cartea vreo 1500 de pagini.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreea1912 a răspuns:

E geniala cartea, nu pierzi nimic daca o citesti si cu siguranta iti va placea. Nu se compara deloc cu filmul, e mult peste

| Gabriela_Gabi_1999 a răspuns:

Iti spun ca este cartea mea preferata. Cu toata inima te indemn sa o citesti.
Daca ai vazut fie filmul cu Jim Cavaziel, fie cu Tichard Chamberlain, este bine oricum. Amandoua filmele sunt deosebit de frumoase. Dar omit anumite amanunte asa ca nu stii in totalitate actiunea.
Parerea mea este sa citesti cartea, fiind o capodopera a literaturii franceze, sunt sigura ca te va capitiva si vei fi multumit in final cand vei fi cititi cele 4 carti sau 2 volume happy
Poate imi spui cand ai terminat cartea daca ti-a placut de Edmond Dantes big grin

O lectura placutawinking