|

Salut. La un moment dat, impreuna cu revista Bravo si Bravo Girl au venit cartile din seria Jurnalele Vampirilor. Eu nu le-am luat si sunt curioasa dacastie cineva daca anul asta o sa mai vina in pachet cu vreun ziar sau vreo revista. Nu conteaza ce revista sau ziar, sunt interesata daca le pot lua de la un Chiosc de ziare cartile pt. Ca nu am poposibilitatea sa ajung la o llibrarie. Sau daca stiti cumva daca le vand separat la chioșcurile de ziare...Multumesc mult!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Oare, nu e mai ușor să scrii redacției? (Revista Bravo, Bd. Dimitrie Pompeiu nr 6, sect 2, București). Soliciți cărțile dorite, îi întrebi dacă le mai dețin, etc... Dacă redacția le are, ți le va trimite. Când vor ajunge la destinație, vei plăti contravaloarea acestora. Dacă nu, vei aștepta reeditarea lor. Deși, mă îndoiesc că au avut vânzari record. Sunt sigură că le-au rămas în stoc, zeci, poate sute de exemplare.

| a răspuns (pentru floresdemayo):

Cred că am putea să vorbim de mii la mijloc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sadic):

Posibil, dar nu am vrut să exagerez.
Oricum, ar fi măguliți să afle că au solicitări. Asta, dacă nu au trecut la procesul obișnuit, de creare a hârtiei reciclate. Poate că le-au "tocat" deja. : ))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru floresdemayo):

Cred că există un adevăr în asta laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: