| Eudoareusiatat a întrebat:

am dat o comanda de o carte de pe Elefant.ro, problema e ca erau doua carti, app cartea se numește Anna Karenina, dar edituri diferite una avea 980, iar cealaltă n-am știut inițial, am comandat a doua carte, seara am intrat iar pe site, m-am uitat la cartea comandata avea 128 de pagini laughing))), tin sa menționez ca ambele aveau același preț, ce ma sfătuiți sa fac? Am intrat pe alte siteuri, am găsit aceeasi carte la acelasi preț de la aceeasi editura, dar la nr de pagini difera, la toate apar 942, ce ma sfătuiți sa fac? E posibil sa fi greșit cei de la elefant!?

Răspuns Câştigător
| Raven a răspuns:

Au greșit cei de la elefant, eu am Anna Karenina în două volume, n-are cum să aibă 128 de pagini. Am văzut care ediție este (Top 10 + de la Polirom) are 936 pagini, scrie pe site-ul Polirom
E ditamai cartea, uită-te cum arată
http://www.librariaonline.ro/......olirom.jpg

| Eudoareusiatat explică (pentru Raven):

Si daca vine cartea și intr adevăr are 128 de pagini pot sa refuz comanda pe motiv ca nu e buna din cauza lipsei paginilor?

| Raven a răspuns (pentru Eudoareusiatat):

N-are cum să aibă 128 de pagini dacă la editură apare ca având 936 pagini. Dar da, poți refuza cartea, în caz că ridici coletul de la pickup point. Dacă vine prin curier, bănuiesc că trebuie returnată. Cel mai simplu e să întrebi direct la elefant, pe pagina de Facebook, răspund destul de repede la astfel de întrebări.

9 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Sună-i și spune-le ce volum îți dorești.
Cărți bune găsești pe
www.viatasisanatate.ro

| Eudoareusiatat explică (pentru anonimg):

Se poate remedia?

| anonimg a răspuns (pentru Eudoareusiatat):

Sigur că se poate. Dar trebuie să-i suni repede. Altfel chiar dacă o vor schimba gratis, va trebui să suporți transportul.

| Raven a răspuns (pentru anonimg):

Nu e adevărat, de ce vorbiți fără să știți? Mie mi-au schimbat cei de la elefant o carte cu defect (coperta ruptă) și nu am plătit niciun transport!

| anonimg a răspuns (pentru Raven):

Dacă este vina vânzătorului, atunci plătește vânzătorul.
În cazul de față, cumpărătorul trebuia să specifice că dorește volumul cu cele mai multe pagini.
Problema este cam încurcată, deoarece nici cumpărătorul nu a specificat volumul dorit, nici vânzătorul nu a diferențiat volumele între ele, măcar cu un coduri diferite.

| Raven a răspuns (pentru anonimg):

Cartea aia nu are cum să aibă 128 pagini, nu dacă este ediția integrala a romanului Anna Karenina care în mod normal are 2 volume a câte 470 de pagini. Dacă prin absurd e o carte cu pagini lipsă, cum crede @Eudoareusiatat că ar putea fi, e vina vânzătorului că vinde o carte cu defect, nu a cumpărătorului.

| Andreeush a răspuns:

Încearcă să iei legatura cu ei și să le spui.