| mazaroi a întrebat:

Salut TPU! As vrea sa fac un mesaj de dragoste prietene i mele dar nu sunt sigur daca este bun de ceva : sa stii ca te iubesc si o sa te pazesc de tot ce e rau nu ma simt in largul meu de aia vreau in largul tau. As vrea sa faceti un fel de rima sau sa dezvoltati versurile de mai sus(ca eu nu am curaj sa ii spun in fata te iubesc)

5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ceea ce ai scris este foarte bine, știu că vrei să dezvoltăm noi, dar e nevoie de a o cunoaște pe fată, dacă dau un mesaj de dragoste general, ar fi lipsit de esență.
Tu, tu o cunoști, văd că ai ceva idei, scrie ceea ce simți pe o foaie, ceva unic și special pentru ea, e mult mai plăcut așa.

| mazaroi explică (pentru anonim_4396):

Eu nu stiu ce sa scriu pe foaie.La fraza asta care am facut o a durat 4 zile

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cu toate că nu-s adepta mesajelor de dragoste, consider că e mult mai eficient să îi arăți asta prin fapte și un simplu te iubesc, eu personal te-am îndemnat pe tine s-o faci, căci e mult mai bine când mesajul are esență, tot ce găsești pe net, le iau și alții, e ceva mainstream, cum se zice mai nou, ai putea doar să îți faci o idee din ele,nimic mai mult.


Dar asta ai cerut,am făcut cât de cât ceva generalizat și mediocru,cu toate că aș fi scris chestii de râs referitor la incapacitățile mele romantice, asta dacă ar fi cazul meu să scriu ceva cuiva, dar cât de cât.
Te inspiri,mai cauți pe net și altele, plus că am scris ideile tale și dezvoltarea mesajului.

Te iubesc, te voi iubi mereu, căci ești persoana care mă face fericit și mă face să uit de problemele vieții, nu mă simt în largul meu de aceea vreau în largul tău. Când mă gândesc la momentele frumoase alături de tine și la cât de bine ne-a fost și ne va fi împreună, radiez de fericire.
Nici nu știu ce ar fi fost viața mea fără tine și nici nu vreau să aflu, totul este perfect, mă simt dumnezeiesc. Ești persoana la care mă gândesc în fiecare moment al zilei și nu numai, ești totul pentru mine și sper să îți fie bine mereu alături de mine, de asta o să mă asigur căci voi avea grijă de tine și te voi păzi de toate lucrurile rele ce te înconjoară, astfel, îți voi reaminti mereu cât de minunată ești și cât de mult te iubesc.

| iStarGaming a răspuns:

Că te-am văzut, e vina mea
Că mi-ai plăcut, e vina ta
Că te iubesc nu mă-ntreba
Sărută-mă si vei vedea.

"Vor veni multi să-ti spună/
Că te iubesc, si cum si cât/
Vor spune mai frumos ca mine/
Dar nu te vor iubi atât."

"Dintre toate florile din lume/
Eu doar pe tine te-am ales/
Tu esti floarea cea mai dragă/
De aceea te iubesc!"

| WWB a răspuns:

Bine spus (mai ales partea cu paza/protectia). Dar nu e bine gramatical. Corecteaza, vezi semnele de punctuatie si va fi ok.