| AmN a întrebat:

Salut Tpu.Imi place foarte mult sa scriu si mi-ar place sa am propria mea carte,si prietenii imi spun ca, chiar ma pricep insa nu stiu daca ceea ce scriu eu li se va parea banal altor persoane.Am participat si la diverse concursuri de creatie.As avea nevoie de o parere sincera. happy Thanks

10 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai putea sa scrii pe un blog si vezi ce reactie are lumea. Te poti inspira din alte carti daca nu stii despre ce sa scrii. Daca zici ca esti asa de buna ne dai si noua cateva randuri?

| AmN explică (pentru anonim_4396):

O urma de tristete ii umbri frumusetea chipului de altadata, si parca nici zambetul numai avea acelasi farmec.Tristetea ii cuprinse fiecare particica din suflet.Totul se intamplase prea rapid, atat de rapid incat uneori nu realiza in ce situatie se afla.O voce masculina, ragusita, dar puternic de frumoasa rasuna asurzitor in mintea ei.O replica rostita cu mult timp in urma, acum ii strabatu in mod voit colturile mintii.''Frumusetea ta...este orbitoare.Niciodata sa nu lasi tristetea sau amaraciunea sa ti-o umbreasca."
Se ghemui pe canapeaua de culoarea murelor coapte, vrand ca durerea sa dispara.Fiori de gheata se conturasera de-a lungul timpului pe sufletul ei.Acum,numai avea puterea nici sa schiteze un zambet.Printr-un icnet de speranta si mahnire, ridica mana parca vrand sa atinga chipul ce se contura incet.Starea de frenezie o cuprinse incet vazandu-i din nou trasaturile fetei, puternic accentuate.Pentru o clipa isi retrase mana firava,realizand ca distanta dintre ei e prea mare, atat de mare incat uneori abia il zarea cu gandul.O lacrima i se undui de-a lungul obrazului fin, realizand ca e doar un delir.

Asta e ce mi-a venit acum in minte, as fi scris mai mult si mai detaliat, dar este o ora destul tarzie.

| Anonim a răspuns (pentru AmN):

applause

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Ai incredere in tine? In capacitatile tale intelectuale? Stii ca ai putea ajunge autor acreditat de carti? Simti asta? Atunci nu conteaza parerea amatorilor!

| almirock a răspuns:

Cere părerea unor oameni din domeniu, profesori de română, scriitori, editori, s-ar putea să te ajute. Și ai încredere în tine! Succes!

| adriandibosfcdb123 a răspuns:

Daca asta iti place tie si esti buna in asta te sfatuiesc sa o scrii

| Elena1396 a răspuns:

Buna! Si eu scriu poezii si multor persoane le plac.
Conteaza ca te-ai implicat cu sufletul si le-ai scris, nu trebuie sa te intereseze parerea altora pt.ca ei poate nu vor scrie asa frumos ca tine si nu au timpul necesar, nu au talent etc.
Important e sa iti placa si sa te multumeasca ceea ce scriihappy
Macar iti dezvolti vocabularul si te poti descurca la examenul de bacalureat cand iti va cere sa faci un text argumentativ.
Macar scrii si te relaxezi(pe mine ma relaxeaza si ma calmeaza sa scriu).
Chiar esti foarte talentata! Felicitari!

| AmN explică (pentru Elena1396):

Multumesc frumos :*

| Elena1396 a răspuns (pentru AmN):

Cu mare, mare drag!

| admin2000 a răspuns:

Creaza-ti un blog! bafta!