|

Salut TPU. In legatura cu eseul de la subiectul 3 de la bac romana (real). Rezumatul textului e obligatoriu sau doar necesar? In sensul ca daca includ toate celelalte elemente specifice temei si viziunii in afara de rezumat, voi fi depunctat?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aaa. Am înțeles! Da, vei fi depunctat. Absolut orice argumentare este punctată dacă aceasta are în componență și argumente de pe baza textului.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Fiecare subiect e obligatoriu, însă nimeni nu îți va anula lucrarea dacă nu-l vei pune pe foaie. Dacă ai în idee toate cerințele prezentate (caligrafie, ortografie, formarea ideilor, dezbaterea subiectului oferit, etc), atunci vei fi punctat cât mai mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru snzpaul):

Nu m-am referit la asta, m-ar referit strict la subiectul III unde, ca si elemente de constructie pentru eseu (conflict, relatii spatio-temporale, simetrie incipit-final, actiune, perspectiva narativa, limbaj, etc) mie mi se cere sa explic minim 2 din ele. Ei bine, daca exlic sa zicem 4 sau 5 dar nu inlclud si actiunea (rezumatul), voi fi depunctat la acest aspect?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează