|

Salut tuturor! Sunt la început de drum în ceea ce privește scrisul și am mare nevoie de păreri obiective și critică constructivă, vă rog să citiți descrierea, iar dacă vă va plăcea – și carte, iar apoi să-mi spuneți parerea voastră. Mulțumesc anticipat!Geniu absolut sau idioată? Poate amândouă, la fel ca și Copăcel și Extraterestru.

Rafferty Lawyer este o fată ciudată și misterioasă, considerată inimaginabil de calmă (mai bine spus indiferentă), dar plină de surprize. Dintr-o cauză necunoscută, este nevoită să-și schimbe liceul, ceea ce o readuce în orașul ei natal. Începând de la băsmăluța legată la mâna și terminând cu presupusele ei relații, persoana ei e învăluită de mister. Fosta majoretă e egoistă, enervantă, sarcastică, indiferentă, dar în același timp – răbdătoare, calmă, inteligentă și cu o frumusețe unică, însă greu de observat – eleva perfectă pentru a atrage atenția.

Va reuși oare să aducă cu sine aventuri, sau indiferența ei va împiedica acest lucru?Cei pe care descrierea mea i-a intrigat sunt așteptați să citească cartea „Soarta în bocanci". Nu uitați să lăsați comentarii, părerea voastră contează! Mulțumesc anticipat!http://my.w.tt/UiNb/7WOjlKXApE

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Foarte bine ca iti pui pe hartie gandurile! Asta te ajuta sa iti dezvolti imaginatia

Am o singura obiectie : daca tu scrii in limba romana, de ce folosesti nume straine? E de parca ti-ar fi rusine ca esti roman, iar oricand de incredibil ar suna, pe mine ma deranjeaza.

Calitatile si defectele pe care le enumeri la un moment dat se bat cap in cap : egoista, enervanta si sarcastica fac imposibil ca ea sa fie rabdatoare. Calma, ar merge, sa zicem, dar rabdatoare nu. Are niste insusiri cu adevarat curioase si cred ca va fi o carte cu sare si piper - adica foarte interesanta!

Cu atrasul atentiei, suna de parca acum ea va fi cea mai populara fata din liceu - sper din tot sufletul ca nu va fi acesta cazul si in cartea ta, un alt cliseu folosit de prea multe ori care si-a pierdut valoarea si veridicitatea.

Vad ca ai scris destul de mult - 7 parti.
Voi citi si cartea integral si iti voi spune parereawinking
Spor la scris! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mayar):

Mulțumesc mult pentru că ți-ai făcut timp să-mi citești și răspunzi la „întrebare".
Numele nu sunt române din cauza că acțiunea are loc în Franța. Și, da, nici francez nu-l poți numi, dar asta e din cauza că Răffiuța are rădăcini ciudate.
În privința calităților și defectelor contradictorii – sincer, nu mi-am dat seama de asta când am scris descrierea de aici. Totuși, asta nu e descrierea „oficială", deci nu cred că are o importanță prea mare, dar, pe viitor, voi fi mai atentă.
Nu-ți fă griji, cartea nu este despre cea mai populară fată din liceu, și, pentru asta există și motive, cel mai important dintre ele: Un om atât de direct și care nu se prea sinchisește să pară perfect, iubit de toți nu poate fi.

Mulțumesc pentru sustinere! Abia aștept să-ți aud părerea. Succes la lecturat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pigmalyon):

winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca tu esti la inceput de drum atunci eu sunt expertlaughing E ca si cum as citit dintr-o carte cu un autor celebru, nu vad diferenta.Descrierea este destul de bine facuta, nici prea seaca, nici prea pompoasa.Doar sa ai grija sa nu exagerezi uneori cu expresiile frumoase, sau cu adjective prea multe.In rest este foarte bine.Succes in continuare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Samariteanul):

Mulțumesc mult pentru susținere! Voi avea grija cu adjectivele. Mulțumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează