|

Salut,va rog am ramas in criza de carti cu dragoni,cele mai cool le am sau macar doresc sa le umpar in curand,vreau ceva rar,nou,tradus in ro.,care sa fie cu dragoni,elfi,vrajitorie, magie orice daca este frumoasa.Sunt o adepta a genului fantasy,nu SF,fantasy,cei ca mine inteleg diferenta,nu ma inspaimanta o carte mai grea un pic, chiar ma bucura.

P.S.NU VREAU carti cu vampiri,varcolaci etc.

P.S.S.Daca se poate sa fie carti de la rao(am un mare respect fata de cartile acestei edituri),aramis,corint,polirom,arthur, litera etc. edituri pe care le stie tot necititorul.

P.S.S.S.Eragon,EON etc.sunt in lista mea viitoare va rog tineti cont

P.S.S.S.S.Va multumesc!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai citit:
hex hall
culorile dragostei (le ador. are 3 volume e cu calatori in timp. o ador. e unica)
imblanzitorul dragonilor
circul noptii
aripi, fluturi, farmece (zane. aceeasi colectie. nu mai tin minte cum se cheama)
tronul de clestar( trebuie! sa.l citesti! au aparut primele 2 volume am nevoie de urmatorul volum! va roooooooggggggggggg! si la imblanzitorul dragonilor.....va rooooog! sa le traduca cineva urmatoarele volume)
si alta carte buna ar fi jumatatea rea sau batranul din luna. cat despre alte carti, trebuie sa iti faci cont pe wattpad

| explică (pentru teosbeos):

OK.Merci dar problema ca sunt cam scumpe si imi displace cat de putine pagini sunt, sunt genul "daca se poate aveti carti cu 1000 de pagini"merci mult sunt frumoase dar daca stii si altele dau funda!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Magda2016):

Merci mult TRONUL DE CLESTAR SI DIAMANTUL DE LA MIEZUL NOPTII imi plac mult poate le voi cumpara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: