|

Salutare! As vrea sa vorbim despre de ceva mai diferit.V-ati gandit vreodata ca,poate oamenii, planeta tot UNIVERSUL, ar putea fi doar un fir de praf.Am mai putea fi niste holograme sau chiar viata noastra sa fie un joc video.Ma intreb daca este asa.Dau funda.p.s:nu stiu la ce categorie sa pun intrebarea asta.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

"Literatura. Universului" ok laughing
Ne-am gandit..am ajuns la concluzia ca nu o sa aflam niciodata rostul nostru pe pamant. Pe bune acum, ce naiba facem aici? laughing
Din pacate nimeni nu poate raspunde la intrebarile astea. Totusi holograma si joc video n-avem cum sa fim caci noi le-am inventat, intr-un fel.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Asa poti presupune orice. De ce sa nu consideram realitatea ca si adevar? Nici macar nu stim daca exista ceva dupa stele. Daca studiezi parallax o sa ajungi la concluzia ca tot sistemul nostru solar e o mare vrajeala, inventata cu o gramada de ani in urma, cu scopul de a ne considera nesemnificativi, asa suntem mai usor de manipulat. Joc video, greu de presupus asta, avand in vedere ca oamenii au inventat tehnologia. Luna daca ar fi corp solid, nu s-ar observa stelele prin ea, uneori. Posibil sa fie o holograma mai presus de intelegerea noastra.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu m-am gandit de multe ori ca viata noastra e ca un vis. Sti cand ti se pare ca ai visat toata noaptea dar de fapt au fost cateva secunde? ceva de genul. Cand ajungi la batranete si iti aduci aminte de toate prin cate ai trecut si. s-au dus. Parca e asa scruta viata de e infricosatoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează