| matematician a întrebat:

Salutare, doar din curiozitate as dori sa aflu ce opinii ati avea cu privire la o poezie ( daca o pot numi asa) compusa de mine, accept mai ales critica constructiva.
p.s. nu am pus semnele de punctuatie, deci incercati sa nu va legati de aceasta lipsa

Un singur dor


Mai am un singur dor
De a simti usor
Atingerea buzelor
Amintirea clipelor

Mai am un singur dor
De a privi infloritor
Al tau zambet asurzitor
Al tau glas imbietor

Mai am un singur dor
De a suprima-ncetisor
Amarul vorbelor
Amurgul soaptelor

Mai am un singur dor
De a simti infloritor
Aroma buzelor
Atractia clipelor

Răspuns Câştigător
| BeatriceL90L a răspuns:

Buna! Si eu scriu poezii. Uita-te peste blogul meu daca nu ti se pare o pierdere de timp http://creatieproprie.wordpress.com/ (stiu...sunt 77 poezii parca).
Referitor la poezia ta: incearca sa dezvolti putin, nu te invarti asupra catorva cuvinte. Mai ai un dor, dar il poti exprima in mult mai multe feluri. Nu stiu...cu... #a privi infloritor#; tu sa privesti infloritor? Nu e prea potrivit cuvantul. De rimat rimeaza, ritmul, e destul de bun si ce este foarte important -nu ai greseli gramaticale! Succes!

| unprietenaproape a răspuns (pentru BeatriceL90L):

Poeziile alea sunt scrise de tine? Eu am indoieli, dar daca este adevarat esti foarte talentata si sper ca nu or sa ramana doar pe un simplu blog

6 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

E bine pentru inceput. beatrice90L are dreptate in ceea ce te-a corectat. Mai am o singura observatie: se simte influenta lu Eminescu. Nu incerca sa-l copiezi. Fa-ti propria cale.

| Polaris a răspuns:

Clișeu peste clișeu. Atrage-mi atenția. Zguduie-mi mațele.

| Kesariona a răspuns:

Într-adevăr, trebuie să dezvolți puțin, două cuvinte pe vers e destul de puțin. Încearcă să te axezi mai mult pe conținutul poeziei, pentru că asta înseamna poezie, mai mult decât forma ei, ceea ce înseamnă. Degeaba rimează, dacă nu transmite. În rest, ai ceva epitete drăguțe acolo. Ah, și citește! Multă, multă poezie. Ca să fii tu un poet bun, întâi trebuie să-i citești și pe alții. happy

| BeatriceL90L a răspuns:

Angy, da! Sunt poeziile mele! Ma lupt din rasputeri cu morile de vant sa imi implinesc unul din vise, sa fiu scriitoare insa lipsa banilor nu-mi permite sa fac asta inca! Merci pentru compliment!

| BeatriceL90L a răspuns:

Dar, de ce ai indoieli Angy? Oricum o iau ca pe un compliment!

Întrebări similare