|

Salutare TPU aş dori sa scriu o carte in "wattpad" dar ceva ma retine, am in cap numai un gand straniu si acela este "ca voi fi criticat" va rog ajutati-ma!

Dau funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Vei fi criticat, asta să fie clar! Dar nu ăsta e motivul pentru care vrei să publici cartea pe Wattpad? Căci altfel ai putea la fel de bine să o ții într-un fișier în calculator ori într-un caiet în dulap.Nu critică vrei să obții punând-o la dispoziția oricui să o citească? Wattpad e un site care facilitează accesul ție,ca aspirant la titlul de scriitor,la cititori,și astfel la critică,iar altora,le oferă povești gratuite. Atât. Nu vine cu promisiunea de povești grozave și nici măcar scrise corect gramatical ori cu puțină logică. Doar că-s gratuite,și dacă depui suficient efort în căutările tale,vei găsi nestemate poate mai prețioase decât dacă le căutai într-o librărie. Nu vine nici cu promisiunea unui public răbdător,entuziast,care să te sprijine și să te ajute să progresezi. Dar dacă iei experiența ca ceea ce e-un mod de a primi critică și ați împărtăși talentul,timpul și ceva ce-ți face plăcere cu alții,atunci privești Wattpad așa cum trebuie. E o comunitate,deci poți să te aștepți la oameni incredibili,care-ți oferă sprijin,îți văd progresul și-ți laudă lucrarea pentru că le-a plăcut,dar îți dau și câteva sugestii,dar și la cinici,plictisiți și răutăcioși,care n-au răbdare,nu sunt interesați și critică din lipsă de ocupație, sau cărora pur și simplu nu le place ce-ai scris. Așteaptă de la Wattpad ceea ce ai aștepta de la o sală de clasă, de la societate. Dacă nu ești pregătit să accepți critica constructivă, și poate, mai important, să reușești să o diferențiezi de cea răuvoitoare, atunci poate ar fi mai bine să nu scrii și nu vei știi niciodată cum ar fi primit-o lumea, dar dacă ești dispus să-ți pui sufletul pe tavă prin lucrarea ta, să-ți riști orgoliul și să fii vulnerabil, ai putea fii surprins.
Nu uita că le datorezi cititorilor tăi respectul de a scrie cât mai corect gramatical și frumos așezat în pagină încât să...2006 - 2188 + Vezi răspunsul întreg

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu baga in seama criticile.Ele te ajuta, dar te pot trage si in jos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce e "straniu" la gandul ca vei fi criticat?
E ceva foarte posibil, si poate benefic. Si normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Man eu zic ca mai bine nu scrii... nu cred ca te-ai pricepe oricum big grin nu vreau sa jignezc zic adevarul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează