|

Stiti cumva daca a cincea care a seriei Amurg,("Might Night Sun") de Stephenie Meyer a fost sau va fi pana la urma terminata? Pana acum nu sunt disponibile decat 12 capitole. Multumesc! Pup XD

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cred ca au ales foarte bine, nu cunosc alti actori care ar fi putut intarpreta mai bine decat ei! imi place la nebunie cum au jucat toti, de la cei din rolul principal pana la ultimii din rolurile chiar si cele mai mici. Il ador pe Robert Pattinson (Edward)! Citisem ca Stephanie Meyer, autoarea cartilor, avea o alta lista cu actorii pe care ea ii vedea in aceste roluri, la acel moment i-am studiat pe fiecare in parte, si cred cu toata convingerea ca daca erau alesi acestia, filmul ar fi fost un mare fas! Conteaza foarte mult alegerea corecta a actorilor, face 50% din succesul unui film, poate chiar mai mult.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu a fost inca terminata...
este destul de probabil sa continue, candva in viitor happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Am citit ca i s-au furat primele 12 capitole, si au fost urcate pe internet. Ea s-a suparat ca au fost postate pe internet dar mai mult s-a suparat ca oamenii au inceput sa descarce varianta aceasta pe care ea nu o definitivase si cu care ea nu era de acord. A promis ca o sa termine cartea cand toata lumea va fi uitat de ea... Eu am citit-o si mi se pare mai interesanta chiar si decat Amurg. Simtamintele lui Edward sunt mai complexe. M-am apucat sa cistesc cartile din pura curiozitate si aprob ce spune toata lumea cu "Cartile sunt mult mai bune ca filmele". la inceput adoram si filmele dar se pare ca acest lucru se datora faptului ca nu aveam termen de compratie. Dupa ce am citit cartile, pot spune ca filmele mi se par cel mult mediocre si nu se ridica la viziunea autoarei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ancaelena24):

Da, este adevarat tot ce -ai scris mai sus. iar cartiele sunt intotdeauna mai bune si datorita faptului ca in carte sunt mult mai multe detalii care nu pot fi puse intr-un film de 1-2 ore, si care te fac sa intelegi lucrurile mai in profunzimea lor.
eu zic ca mai devreme de 2018 nu va iesi Midnight Sun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

M-am gandit si eu ca nu va dori s-o publice prea curand. Ma intrebam, oare dupa ce cartea va fi terminata, se va face si film dupa ea? Si inca o intrebare: Daca ai vazut filmele acestei serii, ce parere ai de prestatia actorilor? Multumesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RoyDupuis):

Sunt de acord, nici unul nu s-ar potrivi mai bine decat Robert Pttinson in rolul lui Edward Cullen. Insa Bella nu prea m-a convins...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează