Întrebare recomandată |

Știe cineva de unde pot cumpăra online, Mein Kampf (ambele volume)? De preferat în limba română.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Chiar daca este, oarecum, in dezavantajul meu sa-ti spun :)), de aici intentionez si eu sa mi le cumpar la toamna. Preturile sunt mai mult decat ok:

http://olx.ro/oferte/q-mein-kampf/

P.S. Dupa modul cum ai formulat intrebarea, am interpretat ca vrei un site de pe care sa cumperi ambele volume. Daca te refereai la Ebook, atunci scuza-ma.

| a răspuns (pentru AFR81):

Da, am cam dat cu bâta în logică când am formulat întrebarea. Eu vreau cartea să o țin în mână, nu în format virtual. Că de la cel virtual, mă cam ard ochii, mai ales atunci când e și scris mic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru UzOm):

Atunci inseamna ca am nimerit. Nici eu nu pot sa citesc de pe calculator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AFR81):

Buna!
Acea carte a a satanei! sad De ce vrei sa cumperi asa ceva? Esti ateu cumva?
Pa pa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Ce nu-mi plac mie discutiile astea... Sunt crestin ortodox. Spre deosebire de tine, cred, am citit atat Biblia, cat si Coranul, pentru a avea parte si de o alta perspectiva. Nu mai vorbesc de biografii precum cea a lui Iisus Hristos sau a Profetului Mahomed, nu mai vorbesc de documentarele vizionate si nici de discutiile la care am luat parte la facultate legate de acest subiect. Am studiat destul si da, cred in Dumnezeu, nu sunt ateu. Tu imi pari doar un copil care vorbeste, dar nu prea stie ce. Ma rog, lamureste-ma acum cu Mein Kampf. Cartea cui? Vreau s-o cumpar pentru ca vreau sa ma informez. Nici daca as intentiona sa citesc Biblia Satanica de Anton LaVey sau alte asemenea opere, nu as accepta ca cineva ca tine sa ma traga la raspundere. Stii, daca un om studiaza, indiferent de calea pe care o alege, indiferent daca conceptia sa este similara sau nu cu a mea, eu ii port tot respectul. Daca, in schimb, arunca vorbe goale, obisnuiesc sa il las in plata lui, sa nu il bag in seama. Azi, cu tine, am facut o exceptie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Vrei sa te inspiri?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru whatevernvm):

Poate da, poate nu. Spune, tu nu ai vrea un președinte ca el? M-am gândit că dacă combin Vlad Țepeș cu Adolf Hitler și puțin V.I. Lenin, minoritățile etnice din România vor regreta că s-au născut pe acest pământ.

Și acum, lăsând gluma mai la stânga, tot ce doresc eu este să mă documentez mai bine despre tovarășul de suferință care a scris cartea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru UzOm):

Eu am vrut sa iau acum ceva timp Mein Kempf din biblioteca si nu m-au lasat sa o imprumut acasa, au zis ca o pot studia doar acolo daca vreau pentru ca e destul de rara. Am vrut sa o fac cadou tatalui intr-un timp, o gasisem online si era destul de scumpa pentru cati bani aveam, e ceva must have

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează