| AvalohAlyn a întrebat:

Unde îmi pot posta viitoarele texte sau povești proprii inventate in afara de wattpad? Site-uri asemănătoare? Vreau sa devin scriitor amator.
Am imaginație, asta e sigur doar că până acum nu prea am folosit-o in mod productiv dar știu sigur că am imaginatie dovada fiind faptul că mai note mai jos de 8 nu prea aveam la romana și mă descurcam bine la literatura in școală mai ales la argumentat opere literare și la compuneri la libera alegere sau pornind de la o tema.
M-am gândit de acum sa scriu texte, sa inventez povesti și să văd ce iese și dacă îmi merge macar puțin..am și carti multe cumpărate de unde mă pot inspira deci unde pot pune/posta/publica acele texte în afara de platformă wattpad? Mai exista și alte site-uri de genul? Inca sunt la punctul în care îmi caut menirea și rostul în viața.

1 răspuns:
| minrest a răspuns:

Fa lucrurile in ordinea lor fireasca. Angajeaza-te unde iti permit abilitatile tale actuale. Iti va reveni capacitatea de munca, capacitatea de a te integra intr-un program, abilitatea de a lucra in colectiv si vei relua legatura ci realitatea. Iar apoi, inveti pentru bac, si il iei. Dupa asta, vezi ce poti face.