|

V-a placut povestea din cartile ''Fluturi'' de Irina Binder? Le-ati citit? Cum vi s-au parut? A aparut si volumul 3. L-ati citit?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Siroposenii pentru adolescenti.
Una dintre cele mai proaste carti pe care am citit-o.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu toate ca sunt adolescenta, cartea asta mi s-a părut prea siropoasă... O telenovelă mai bine spus. Toti se înşeală, toti se ceartă si nu se întâmplă nimic clar. Cartea este scrisă intr-un limbaj mai puţin literar, mai degrabă de strada, fara sa scoată in evidenţă învăţături, morale, experienţe de viaţă. Cum a mai spus cineva, este cliseica, nu are nimic special, nici măcar o poveste de dragoste realistă. Primul volum este cum este, dar următoarele volume sunt pline de cuvinte goale, sa umple paginile si mai goale. Totul este făcut in grabă, scrisul pentru autoare este văzut deja o povară. Ce e prea mult strică, putea foarte bine sa termine cartea in maxim 2 volume. Ce nu imi place la carte este ca in centrul acţiunii este chiar Irina, ce cu toate ca afirmă ca este modestă si educată, se laudă cu fiecare ocazie, isi înşală soţul, înjură...
De greşeli de scriere si faptul ca romanul nici măcar nu e împărţit in capitole... Nu mai zic. Cred ca această carte a fost scrisă doar pentru anumite categorii de oameni. Daca vrei ca o carte sa si puna amprenta asupra ra, cu siguranţă Fluturi nu e aleasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E foarte interesanta povestea mie una mi-a placut foarte mult. A aparut si volumul 3 dar nu am apucat inca sa o citesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o citi. E groaznica si plina de greseli de scriere.
+ e o poveste cliseica cu personaje prost construite
Nu merita deloc. Eu una nu inteleg de ce a fost publicata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează