| IonutPetre12 a întrebat:

Vreau niste pdf (gratis normal)cu carti scrise de Osho sau Sadhguru.Bine,nu conteaza neaparat autorul, doar se fie in sfera asta a spiritualitatii

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Spiritualitatea este vastă, și nu tot ce este spiritual este si sănătos pentru spiritul nostru. Și nu mă refer la starea de spirit care apare și dispare repede în funcție de sentimentele și simțămintele noastre. Ci pentru că lucrurile spirituale sunt de o natură mai înaltă care depășesc lucrurile materiale, fizice, ele au caractere veșnice -deci cu urmări veșnice.
Este bine să cercetăm lucrurile spirituale, dar numai dacă sunt dintre cele bune. Pentru că dacă nu sunt dintre cele bune, ajungem să ne pierdem și trupul, și sufletul, și mintea dar și inima. Iată un exemplu:
"Femeia a văzut că pomul era bun de mâncat şi plăcut de privit şi că pomul era de dorit ca să deschidă cuiva mintea. A luat deci din rodul lui şi a mâncat". (Geneza.3:6) Deci chiar și lucrurile spirituale nesănătoase -ca și pomul cunoștinței binelui și răului din gradina Edenului- sunt plăcute la privire, și parcă ne-ar deschide mintea dacă le-am cerceta. Totuși, ele sunt extrem de periculoase, și cu consecințe veșnice.

Dacă vrei să știi cum s-a întâmplat istoria -căci nu este poveste- amăgirii lui Adam și lui Eva, poți citi cartea "Patriarhi și profeți" de Ellen White. Tot ea a scris și "Adevărul despre îngeri" -o carte care dezvăluie în mod ușor de înțeles natura îngerilor buni și a celor răi.
Pe amândouă le găsești în aplicația EGW Writings 2 de pe Magazin play.
Pe cea din urmă o găsești și aici: https://ellenwhiteaudio.org/ro/adevarul-despre-ingeri/

De altfel în aplicație găsești și cartea "Minte, caracter și personalitate".
Pe toate le găsești și în format tipărit pe site-ul acesta: https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

" IonutPetre12 : Vreau niste..."

Ionuț mamă, cum ai reformula tu, frumos, asta?