| Geo353 a întrebat:

Vreau sa ma apus de scris o mica carte,care nu va fi aratata nimanui, desigur.Doar pentru amuzament.Iar eu scriu intrebarea asta aici pentru a vedea daca am talent sau daca mai sunt alte persoane care simt exact aceleasi sentimente ca si mine.

Cel mai rau e momentul cand vrei sa plangi pe umarul cuiva, dar nu ai cui sa-i spui toate problemele tale si asta doare cel mai tare.Doare cand vezi ca nimeni, absolut nimeni nu te intelege si te inspaimanta gandul ca nu vei avea pe nimeni alaturi toata viata ta.In toate momentele grele cand vrei sa plangi,dar nu mai ai lacrimi,in momentele in care vrei sa fericire,dar nu ai prieteni. Ce este si mai oribil este momentul in care nimeni nu-ti apreciaza munca,oricare ar fi ea,Eu cred ca daca cineva m-ar aprecia dupa cum arat,comport sau dupa felul in care sunt, nu as mai fi in depresie.Si nu spun doar eu asta,multi o spun, iar eu doar aprob.Cateodata tot ce vreau este sa o iau la fuga spre Nicaieri.Sa alerg,sa tip cat pot de tare,sa dau afara toata ura care o tin in mine,sa arunc toate gloantele care au fost in inima mea,sa atac oamenii care m-au atacat, in asa fel incat sa le para rau pentru ce mi-au facut.

Astea sunt doar niste fragmente care mi s-au parut destul de interesante.Am publicat asta aici pentru a vedea daca am pic de talent,daca nu,criticati, vreau sa vad parerile tuturor care citesc asta. happy

7 răspunsuri:
| Bøøgey a răspuns:

Slabut, cliseic, greseli de scriere.

| Jokyo a răspuns:

Chiar te pricepi si daca chiar vrei sa faci o carte te-as sugera sa nu te razgandesti si poate chiar sa i-o arati cuiva chiar ai talent bafta cu asta!

| Met a răspuns:

Suna destul de bine, totul are un inceput

| Beniamin_Ghetes_1995 a răspuns:

Greseli de ortografie si de punctuatie in primul rand, si al doilea rand nu cred ca ai sanse sa realizezi o carte, nu ai talent inca la asa ceva.

Întrebări recente