| Anonim5084689 a întrebat:

Vreau si eu pareri despre cartea "Secretele Întregi Vieti" cei care au citit-o vreau sa imi spuneti va rog daca acea carte va schimbat viata sau daca v-a ajutat cu ceva mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| AvalohisAlin a răspuns:

Eu mi-am cumparat-o recent.E interesanta și are potențial sa te ajute și să descoperi sensul, pe Dumnezeu adevarat.si vindecarea.Nu am citit tot, sunt la inceput, am răsfoit și mi se pare interesanta. sper să mă schimbe în bine și să mă ajute sa fiu mai pozitiv și să înțeleg Legile Universului și pe Creator

1 răspuns:
| Zosima123 a răspuns:

laughing bună întrebarea asta! laughing

Dacă ești persoana care vrea să citească doar informații ADEVĂRATE, nu are rost să citești cartea aia care se joaca cu minților oamenilor! E o carte care amesteca adevărul cu minciuna, pe scurt mai mult te va induce in eroare. Citind materiale stricate doar te vei tulbura. Am împrumutat cartea de la o prietenă... Crede-mă că dacă era a mea, îi dădeam foc laughing, + că scriitoarea aia yoghină autointitulată "consilier spiritual" laughing, e o mincinoasă profitoare și se îmbogățește pe spinarea urmăritorilor ei care nu au o gândire sănătoasă.