| gorlan a întrebat:

Am descoperit ceva si nu ma injuratihappy (voi rockeri), deci multi ati auzit de asa zisi copiatori Black Veil Brides, dar am ascultat peste 3 melodii deale lor si chiar daca totul este copiat la ei... se pare ca au succes si chiar mare si tipul acela Andy Sixx are voce dar eu nu inteleg un lucru de ce copiaza totul? (ei canta rock intr-adevar dar copiat)

6 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Copiază pentrucă nu pot să scoată ceva acceptabil altfel așa că fură de la alte formații...deși mie mi se pare oribil oricum.

| Bogdanux a răspuns:

Daca vrei sa fii cat de cat apreciat de oameni care cunosc muzica destul de bine, trebuie sa scoti ceva original, nu copiat de la alte trupe. Oricum, trupa mi se pare un epic fail.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Sunt multe trupe care copiaza trupe cunoscute de mare succes...dar suna super.totusi nu au cum sa copieze intru totul.fiecare trupa are stilul sau propriu.pe cine copiaza Black Veil Brides, sunt curioasa.eu nu am auzi de asa ceva.am auzit doar ca nu sunt metal, dar sunt ascultati.de copii si nu numai.imi plac \m/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gresesti. ei nu canta rock. TOATE trupele ce canta rock, si diviziunile lui, dar si metal si diviziunile lui sunt listate pe Encyclopaedia Metallum. deci ele exista si canta rock. BVB nu figureaza acolo. deci oficial aia nu exista. punct. ( hai copii, sariti-mi in cap ca v-am jignit iubirea ). cica de pe wikipedia, BVB canta : Genres Glam metal, hard rock, metalcore, post-hardcore. EPIC FAIL

| AydaLove a răspuns:

Black Veil Brides nu copiaza nimic, sunt originali si au propriul stil, nu stiu ce ai vazut tu copiat la ei dar na.
Cei care spun ca ei canta mzk emo ar trebui sa mai invete ce e aia mzk si apoi sa comenteze.

| metalistu a răspuns:

Astia nu-s rock.i un nu metal/metalcore care trage in screamo...un gen pentru poponari emo...