|

Am o intrebare care este diferența între dubstep, drum and bass (DnB) și breakstep că nu am găsit nimic pe google? Fără răspunsuri de genul "Ascultă și vezi". Dau Fundă.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut.
Dubstep este un gen de muzică electronică unde sunetul obișnuit este caracterizat prin linii de bas foarte intense repetate cu schimbări rapide de timp.
Drum and bass este un stil de muzică electronică numit și jungle care a luat ființă când armoniile de bas din reggae au fost mixate cu ritmurile breakbeat de hip hop și influențe din techno, dar pe o viteză mărită.
Breakstep sau breakbeat garage, este un gen de muzică care a evoluat din scena garajului din Marea Britanie și a influențat apariția dubstep.
Practic drum and bass şi breakstep sunt subdiviziuni ale dubstepului, puţin modificate prin modificare sau combinare ale altor genuri de muzică.
Sper să te fi ajutat răspunsul meu.

| a răspuns (pentru CiobotaruValentin):

Google translate și copy paste, nu?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Turboх):

Dacă găseşti tu link către ce am scris eu, îmi şterg contul de pe această comunitate. Eu m-aş abţine în locul multora să comentez aiurea, dar poftim să vezi sursa răspunsului meu, nicidecum ceea ce ai menţionat tu, mai ales că băiatul primise răspunsuri de genul *ascultă şi vezi*
Sursele : https://ro.wikipedia.org/wiki/Dubstep
https://ro.wikipedia.org/wiki/Drum_and_bass
https://en.wikipedia.org/wiki/Breakstep - tradus de mine, ce am înţeles.
Mulţumesc pentru atenţie. O seară bună!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

O diferență între ele e că Drumstep-ul are tempo-ul mai mare(160bpm, cred), iar Dubstep-ul are doar 140bpm. Drumstep-ul reprezintă o fuziune dintre Dubstep și Drum&Bass și este.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează