Mai marele "DJFantini " din cate stiu o animatoare e cea care intretine atmosfera prin DANS, nu am auzit ca vreo animatoare sa citeasca in disko
iar noi am postat aici ca sa ne lamuresti tu cu prostia de intrebare care ai postat-o...dar mai bine taceai
sau poate acolo la tine la taranoaia animatoare se numesc si anda adam, andreea balan etc
)si normal nu trebuia sa te intrebam noi de unde esti.atata timp cat cauti ceva trebuie sa specifici de unde esti ca doar nu vine una din bucuresti sa fie "animatoare" la marghia la tine
pa!
Ma,cred ca voi nu intelegeti ce inseamna aia animatoare la radio=adica sa fie o voce feminina care sa stea la un radio, sa citeasca dedicatii, sa puna muzica...si ce conteaza de unde sunt eu? nu va intereseaza, nu mai postati aici
Nu conteaza de unde sunt eu.si cine zicea de animatoare la disco, eu ziceam de radio, ceva gen camelia chenciu.si deea, la tine la tara la africa nu cred ca se stie termenul de ''radio online''...tu nu cred ca ai vreo legatura cu asta, postezi doar sa te afli in treaba.TOPIC CLOSED