| deniyusa a întrebat:

Asa sa ne cacam pe moi de ras unu de altu >>rolling on the floor::

ce faci daca vinde justin bieber la tine acasa

12 răspunsuri:
| Dean1996 a răspuns:

Daca ar veni Justin la mine acasa? Pai,sa vina si el cu un motiv,ca doar nu vine fara motiv,pai,as deschide usa fericita,l-as lua in brate,si dupa l-as lua,l-as pune pe un pat dintr-ala cu cuie,si i-as pune numai rock,metal,Nightwish,Disturbed. toata ziua,si as sta in camera uitandu-ma cum sufera linistita(sadica,stiu),bineinteles,in acest timp nu l-as hrani(vorbesc de parca ar fi un cane,dar...big grin),si il las asa pana ar urla ca vrea mancare,apa,si i-as zice ca ii dau daca se lasa de muzicabig grinbig grin.Dar asta dupa saptamani intregi de torturalaughing.M-as mai juca cu el,l-as pune in lesa, hai sa zicem, daca ma prinde intr-o dispozitie buna in duc la plimbare...defapt nu, ar fi o jignire pentru animale.

P.S: Am fost sincera

| frumusik96 a răspuns:

Lesin sau ii sar in brate

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La munca din gospodărie să vadă și el cum trăim noi, cei modești!
Pa, pa.

| SuperMagicSmile a răspuns:

L-as aduce la scoala, in clasa mea.credetu-ma,toti astia de la mine din cls. sunt animale(totusi, tin la unii dintre ei) si daca vad pe cineva pe care il urasc, il sfasie de viu.

| Messyhair a răspuns:

Sa vanda la mine acasa? Ce sa vanda?
L-as da in suturi afara! Ce este casa mea, spatiu comercial?!

| kpr a răspuns:

Sa ne cacam pe "moi"? daca "vinde"? doamne...ar trebui sa intrebe daca ai scoala inainte sa iti faci cont pe TPU...o sa le sugerez asta

| IloveJustinBieber_6148 a răspuns:

As lesina as sari pe el l-as pupa...ii recomand sa nu vina

| Hisaya a răspuns:

Well well well pentru ca nu-s obsedata l-as duce la baietti de la mine din clasa sa-i faca felu

| misstyle23 a răspuns:

Las pune sa ma invete sa cant la chiatara am merge in parc si am face multe poze

| misstyle23 a răspuns:

Ias pune pe parintii mei sa il impacheteze si sa mi-l puna sub brad de Craciun si daca cumva nu face pe el si nu vrea doar Milumil imi voi certa pe mama si pe tata ca mi-ai luat unul stricat.O sa merg prin parc cu el de mana sa se uite toti la noi doi apoi o chem pe Esca sa anunte casatoria noastra la pro tv apoi il duc in dulap nul mai scot afara decat in vila lui si in casa mea si dupa aceia voi pune sa imi bage 100000 euro in cont si dupa aia divortez laughing)))) scuze eu defat sunt fan al lui Justin Bieber dar a fost sa ma amuz dar nu i-as face asa ceva

| deniyusa explică:

Pff sunt incepatoarelaughing

| GangSter100 a răspuns:

Învață întâi să vorbești.