| BlueTshirt a întrebat:

Ascultători de rock/metal, se pare că obosiţii se revoltă.Ce ne facem?laughing)
Ne păstrăm părerile pentru noi?

56 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Parerile exista ca sa fie exprimate, deci fiecare de aici ar trebui sa-si exprime parerea in mod liber.

Lasa-i pe handicapatii aia sa comenteze cat vor. Atata timp cat ni se cere parerea, de ce sa o pastram pentru noi?

| TeoPT a răspuns:

De-aia prefer eu sa nu ma consider parte a niciunui grup pe TPU. "Obositii" sunt obsedati si fara creier, iar rockerii se cearta incontinuu pe care trupa e mai buna. Cui ii pasa, oameni buni? Ascultati ce va place, construiti-va opinii si gata.

| BlueTshirt explică (pentru TeoPT):

Oricum,Cristi nu avea nicio legătură cu întrebarea asta.

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru TeoPT):

Ne certăm asupra trupelor deoarece tindem să mergem spre calitate, nu ne axăm mereu doar pe un lucru.

| TeoPT a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Si ce rezolvati certandu-va? Nu demonstrati decat ca aveti fumuri in cap. Nu ai sange albastru daca asculti anumite trupe. Fiecare asculta ce-l atrage.

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru TeoPT):

Așa e, orice am face tot sânge roșu aveam, sau negru, depinde cum ești...

| Polaris a răspuns:

BĂI ȘTIȚI CE-O FĂCUT UNA? O luat bietul copil și l-o aruncat în șanț, mă, să-l mănânce câinii! Pă' asta-i veața, mă? Micuțul de el, mă...

| Duucu a răspuns (pentru Polaris):

Satana are net? laughing

| Polaris a răspuns (pentru Duucu):

Păi nu știu cum e conexiunea în Iad, dar cred că- Oh. Da.

| Duucu a răspuns (pentru Polaris):

Băi vezi că eu nu m-am luat de puradeii tăi, clar?

| dracu14 a răspuns (pentru Polaris):

Pai si ce, cainii sa nu manance?

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru Polaris):

Satana și bătrânii...

| FadetoBlack a răspuns:

Băi... sincer, eu chiar nu dau un ban pe ce cred ei, şi pe cum se simt ei.
Cât despre Minculescu, am postat cu ceva timp în urmă un articol cam nasol la adresa lui. A afirmat că ar face o colabrare cu Inna, ce naiba?!

| RockNbeer a răspuns:

Cine se revolta ma?

| BlueTshirt explică (pentru RockNbeer):

Uite,una dintre specimene:
http://www.tpu.ro/......rante-dar/

| RockNbeer a răspuns (pentru BlueTshirt):

Ohh...m-am plictisit de astia care se tot simt jigniti, are rost sa mai explici si sa te implici intr-o asemenea discutie?
Ohh..siiii..Minculescu suge.

Îţi dai seama cine eşti de zici că Minculescu suge, puţin îmi pasă.O să spun şi eu ca obosiţii, când vei realiza la fel de multe în viaţă ca Cristi, atunci să comentezi.

| RockNbeer a răspuns (pentru BlueTshirt):

Daca nu te superi, imi poti spune ce a realizat Minculescu?
Imi dau seama ca exista destul de multa munca pentru a fura anumite piese...dar, in fine.
A reusit sa ofere Romaniei una dintre cele mai mediocre trupe de rock, asta dupa ce o trecut comunismul, ca inainte...cand nu aveam nimic, sunt sigur ca nu facea nimeni mofturi.

Ok,măcar puţin respect pentru un om cu mult mai în vârstă ca tine şi prefer să-mi păstrez părerile despre ce a realizat Cristi(♥♥♥).

| Vans a răspuns (pentru RockNbeer):

Credeam că-s singura ca nu-l suportă pe Minculescu laughing

| RockNbeer a răspuns (pentru Vans):

Tu de ce nu-l suporti?

| Vans a răspuns (pentru RockNbeer):

Nu mi-a plăcut niciodată cum mârâie.Şi Iris mi se pare o trupă mediocră.

Uite aici cum violează una din melodiile trupei mele preferate:
https://www.youtube.com/watch?v=nWr51bbDvfE

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vans):

"Imi lipseste Romania, dar nu am ce face. Am plecat la 53 de ani de unde voi ati preferat sa ramaneti si nu ma mai intorc niciodata"
spuse Minculescu.

| Vans a răspuns (pentru anonim_4396):

Crezi că-mi pasă?

| TeoPT a răspuns (pentru Vans):

Mie nu mi se pare ca violeaza nimic. Chiar suna foarte bine.

| BlueTshirt explică (pentru TeoPT):

M-am abţinut prea mult de la comentarii, dar tipa asta se crede prea bună pentru orice, pentru Iris, pentru GNR, pentru Nirvana.Nu spun că nu are dreptul să-şi aleagă propriile trupe, dar ea e genul ăla de rocker (cum am mai spus) fiţos şi cu băşini în cap.

| dracu14 a răspuns (pentru Vans):

A cantat cu puya straight face

| BlueTshirt explică (pentru dracu14):

Şi dacă a cântat cu Puya care e treaba? A fost o strategie de marketing.

| Polaris a răspuns (pentru BlueTshirt):

N-n-nici mie nu-mi p-p-place Iris...

| TeoPT a răspuns (pentru BlueTshirt):

Nu e nevoie sa te abtii de la comentarii. Simti nevoia sa arunci cu pietre in cei care te enerveaza, arunca.

| BlueTshirt explică (pentru Polaris):

Nu-mi pasă.

| dracu14 a răspuns (pentru BlueTshirt):

Cu puya pekinezu'? inseamna ca n-are pic de respect de sine...

| Vans a răspuns (pentru dracu14):

Ştiu...

| Vans a răspuns (pentru BlueTshirt):

Mie pur şi simplu nu-mi plac voceile lui Cobain, Rose şi Minculescu.Rose uneori e acceptabil.
Nu mă cred prea bună pentru orice, ţi-ai făcut părere proasăt despre mine.Da mi se pare normal să selectez doar ce-mi place.
Şi nu-s genu ăla de rocker cu figuri, nici măcar nu-s rocker.

Oricum, poţi să crezi ce vrei, nu-mi pasă.Eu nu merg pe principiul că dacă eşti rocker asculţi orice melodie rock ţi se pune pe tavă.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Keep calm and don't give a f*ck.

| BlackFuneral a răspuns:

Nu păstrăm nimic pentru noi, spunem ce credem.
Şi îl voi considera până la moarte pe Cristi idolul meu.

| KristalPop a răspuns:

Uliuuuu, nu mai pot să belesc capul chel că se revoltă sugativele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii se nasc cu dreptul la liberă exprimare. Eu o să continui să-mi exprim părerea ori de câte ori va fi nevoie. Şi chiar nu mă interesează cum se simt. E problema lor...cer păreri, le primesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa ne pastram parerile doar pentru noi? Avem dreptul sa aruncam cu **** in oricine!

| svartirhimnar a răspuns:

Ce vrei să spui?

| BlueTshirt explică (pentru svartirhimnar):

Nu ai văzut că unii care întreabă ceva de genul "Ce părere ai despre?" şi după ce îţi spuni părerea spune "Nu ţi-am cerut părerea ţie." Mă rog, nu mai găsesc întrebarea aia idioată ca să ţi-o arăt.

| svartirhimnar a răspuns (pentru BlueTshirt):

Aaa, da, ştiu genul ăla de oameni. Păi ce o să facem? Ne băgăm, pentru că avem dreptul. Suntem pe TPU şi ei au cerut păreri, nu?

| BlueTshirt explică (pentru svartirhimnar):

Da,aşa e.

| FearOfTheDark a răspuns:

M-am saturat de acesti tristi.Multumesc ca ne-ai dat link-ul, acum pot sa imi scot in evidenta talentul de "hater".
Am vazut multi ca ei.Asculta rock, pe bune?laughing O intrebi de Deep Purple si va zice ca nu stie despre ce e vorba.
Imi vine sa rad.Prostia e la putere.

| hecamefrommetalland a răspuns:

Hey,nu vă mai certați,adevăratul război e contra,,obosiților,, care ni se opun, nu între noi, hai să-i călcăm mai întâi pe ei, apoi ne certăm între noi, ok?

| RockNbeer a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Ii doar o discutie contradictorie, nu se cearta nimeni.

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru RockNbeer):

Serios?,lăsați discuțiile contradictorii pentru anul viitor, acum e timpul să-i ucidem pe,, obosiți,,.

| BlueTshirt explică (pentru hecamefrommetalland):

Nu suport rockerii fiţoşi şi cu băşini în cap, l-o făcut mă-sa rocker.

Tu primul, am lucruri mai importante de facut decat sa incerc sa schimb mentalitati sau sa fac misto de niste "obositi".
De fapt, ce vrei sa zici prin "sa-i ucidem"?

Să-i facem să tacă odată și să nu mai judece ca să pară,, cool,, de când e lumea e la modă să critici și să pari deștept dacă faci asta...

Nu se poate inca, omul mai are de evoluat pana sa ajunga la un astfel de nivel.
Nu-s in stare sa observe cacatul din jurul lor si tu vrei sa le iei preconceptiile?

Atunci îi ucidem la propriu.

| Ƨirenia a răspuns:

Ma, intr-un fel is de parere sa-i lasam i pace. De exemplu justin bieber ala, toti il injura si chestii, mie nu-mi pasa de el, nu exista pentru mine. Imi imaginez cum se simte aia de-a pus intrebarea. Faza e ca toti care asculta muzica de la radio si toate alea, ni le baga si noua pe gat. Si deci din start actionam si noi. In fine, am zis in cazul meu. Ma doare-n **** de ei.

| BlueTshirt explică (pentru Ƨirenia):

Nu ştiu ce să zic.Da, îmi dau seama cum se simt..de fapt se simt cum ar fi trebuit să mă simt eu acum când a spus Rocknbeer că Minculescu suge.

| Ƨirenia a răspuns (pentru BlueTshirt):

laughing. 'Hateri'.

| Svartedauden a răspuns:

Fiecare om care nu asculta rock, considera ca acest gen de muzica si ascultatorii acesteia sunt niste ipocriti "__ Tipa e pe langa viatawinking Keep calm, ca rock-ul\metal-ul mereu va trai indifferent ce spun niste manelistiwinking :*

Întrebări similare