Hai mai duceti-va! deja deveniti enervanti! voi il alegeti pe adrian doar pentru ca e mai frumos, canta rap si doar pentru ca are in spate o drama! eu cred ca cel ce ar trebui sa castige e Narcis
De meritat merita mai mult Narcis, dar din cauza ca Adrian impresioneaza prin drama lui si pentru ca arata mai bine decat Narcis, va castiga el.
Voi il alegeti pe Adrian Tutu pentru ca a impresionar lumea si ca e frum
Dar daca ar fi sa fie alesi dupa talent...eu zic ca Narcis ar putea castiga
Pana la urma toata lumea ar putea canta ce cant Adrian dar sunt foarte putini si foarte rari baietii care pot cand ca Narcis
Buna.
Chiar ma enervati cu Adrian Tutu.Are si el talent, dar oricine poate canta ca el.
Narcis este un baiat extrem de rar cu o voce incredibila!
Cu siguranta, votez Narcis Iustin.
Mie imi place foarte mult narcis...are o voce superba! nu multi pot canta ca el!
Adrian Tutu :X
datorita povestii lui a impresionat foarte multa lume...si are si foarte mult talent...nu ca Narcis nu ar avea
acum totul depinde de noi
Adrian Tutu este cel mai bun! Are o voce superba si are o poveste care a impresionat o tara intraga! Decii Adrian cel mai bunnn!
Adrian Tutu m-a impresionat foarte mult cu melodiile compuse de el si faptul ca si-a exprimat sentimentele are multe sanse sa ajunga in finala si sa castige premiul cel mare!
Mi-as dori ffff mult sa castige adrian tutu:X:X el m-a impresionat f mult deoarece si'a exprimat sentimentele si a trimis mesaje asupra noastra
Bah astia care il tot laudati pe narcis, intr-adevar pustiul are talent(momentan)ganditi-va ca are doar 15 ani, e la perioada pubertatii.Peste 3-4 ani o sa i se schimbe vocea si o sa fie bun de aruncat la gunoi.Cat despre adrian, intredevar nu trebuie sa se lase nimeni influentat de povestea lui, dar pusti e un adevarat talent prin piesele care le compune si vocea care o are.Sa nu credeti ca orcine poate sa cante Hip Hop
Skinerr567 întreabă: