O chitară nouă acceptabilă nu o găseşti atât de ieftin.
Interesează-te dacă există în oraşul tău un magazin second-hand de chitare, sau cumpără de la cineva care nu o foloseşte (găseşti la tot pasul dinăştia
)
O chitara noua e in jur de 200 ron. Singura solutie la banii astia e sa o iei de la vreo persoana... second-hand
Nu prea cred ca exista o chitara asa. Doar foarte veche sau la mana a doua. Cauta pe net chitari la mana a doua.
as prefera sa incepi cu o chitara clasicacu corzi de nylon deoarece chitara acustica are corzi de metal si te va durea foarte rau la incepu. Dupa vreo cateva luni ai putea sa incepi cu chitara acustica
. Succes
Nu cred ca, gasesti chiatari atat de ieftine si daca gasesti ori nu sunt bune ori nu este noua, mai bine iti strangi niste bani si poti sa-ti iei una calumea
Buna! Nu sunt chitare asa de ieftine. Nici la mana a doua. O chitara este mult mai mult. Eu am dat 1 000 de lei pe a mea(10 milioane), dar am vrut sa o iau si pe cea mai buna. Chitarele ieftine sunt de proasta calitate, am cunostinte care au la 200, 300 lei(2-3 milioane) si s-au stricat in mai putin de 2 luni.
Pa, pa!
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!
Sper sa gasesti chitara dorita si pe placul tau!
Salut.
Imi pare foarte rau, dar nu poti gasi chitara de un pret asa de mic, doar daca e de jucarie sau mana a 10-a.Iti spun ca am o chitara Fender care este perfecta si a costat 600 de lei, dar exista chitari doar de la aprox. 150 lei.
AleeDreamss întreabă:
Skinerr567 întreabă: