| izuca333 a întrebat:

Care este hi5-ul adevarat al lui miley cyrus?

Răspuns Câştigător
| B3belusha a răspuns:

De fapt, stii ceva, acum am realizat... Miley Cyrus nu are hi5, sau daca are dc l-ar da la lume, ala daca exista este numa pentru familie, rude, si prieteni ff apropiatai. acum mi-am dat seama ca de fapt exista o gramdada de hi5 asa zisele *adevarate a lu miley cyrus*, dar de fapt toate sun facute de fani sau pur si simplu de copchii care vor sa se dea drept miley. Aja ca, mai lasa vedeta in pace, ca nu are un hi5 al ei, dar ce e sigur, pai asta: http://www.mileycyrus.com/
e cu siguranta site-ul ei, unde are app si poze pe el, si blog d toate :D
Succes;)

22 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu cred ca myley are hi5!
toate sunt facute de fani!
pa-pa!love struck

| Deyutza a răspuns:

Si daca cativa dintre noi ti-au dat un link tu crezi ca ala e hi5 lui miley? laughing miney NU are hi5!

| B3belusha a răspuns:

Asta este hi5 adevarat a lui Miley Cyrus http://xomiley.hi5.com/friend/p454667964--Miley_Cyrus--html; jsessionid=1EF646087B99DB0A90EE198201AA8F1A

| Ervin a răspuns:

Nu are hi5

| bxxt a răspuns:

Miley are hi5 si daca vrei sa cauti scrie pe hi5 justin bieber oficial si o are la prieteni. pe bine eu chiar il am pe jb la prieteni.

| Ana94 a răspuns:

Sincer eu am avut Hi5.Acum nu mai am ca l-am sters dar nu asta vroiam sa spun. Ceea ce vroiam sa spun este ca aveam in lista vreo 3 Hi5-uri ale lui Miley dar cred ca niciunul nu era al ei.Desi am vorbit cu acele Miley, nu cred ca era chiar Miley.Ca asa sunt o gramada de Hi5-uri cu Miley Cyrus dar niciunul nu cred ca-i adevarat sau daca are nu cred ca si-l face public.Deci nu cred ca Miley are Hi5.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea are hi5 dar nu poti sa-l vezi pentru ca e privat si hi5-ul ei nu e ca al nostru e altef eu stiu pentru ca am id-ul ei de asta si am intrebat-o dar mi la dat dar nu am putut sa-l vad pentru ca ea e in america si noi in Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D-ai la google si scrii hi5 miley cyrus iar acolo dai clik pe al doilea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu i-am gasit hi5-ul dar zicea ca ea na mai intrat de mult si ca acesta sa sters singut si la fel mi s-a intamplat si mie la primul hi5,,,,, nu am intrat 1 luna 2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu ce sa crd pentru ca sunt confuza pentru ceea ce se intampla acum.Cum ca sar fi drogat.Raspunsul meu este ca are hi5 dar nu-l stiu si are si facebok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley cirus ar avea unul super tare mai tare decat aceesta si in plus ea, nu ar avea niciodata unul ca el fiindca ea este un super star.hellooo?! ALEXA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi5 lu miley este"cyrus lily" chiar este ea mi la dat prin mess "miley_rock_mafia" este chiar ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este : http://xomiley.hi5.com...credema ca asta e. are poze personale ca ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti prostilove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley cyrus nu are hi5 si dc l-ar da pe net? nu cred ca are nevoie sa stie parerea fanilor ei.si daca are...cu siguranta il stiu doar prietenii, rudele si familia.deci nu mai visa cu ochii deschisi ca vei putea vb cu miley.

| bianca_2433 a răspuns:

Ea nu are hi5. cele care presupun ca sunt a lui miley cyrus sunt facute de copiii care vor sa fie celebri pe net. Cel real il au doar rudele si prietenii ei, ori s-ar putea sa nu aiba de loc hi5 si sa aiba facebook.

| asdfgh998 a răspuns:

Http://mmilezzz.hi5.com/ eu l-am gasit pe asta si cred ca este adevarat, dar nu stiu, uitati-va si voi:)

| girlypuppy266 a răspuns:

Nu are hi5 dar poate avea facebok

| Mikutza_2473 a răspuns:

Buna. acela pote este al ei dar, dar am gasit si unul ca o poza de a ei dar cred ca ala e al ei pentru ca este privat asa ca...asta pote l-a facut cineva dar cu sigurantaacela este pentru ca miley nu lasa asa pe tota lumea sa ii vada profilul deci...

| placinta a răspuns:

Mda. asta este adevaratul hi5 lui myley cyrus:X

| mariusgeiger a răspuns:

Am eu hi5 ul ei! Vreau sa va spun ca e adevarat, pentru ca are poze, care nu sunt publicate si care sunt foarte diverse, facute de ea cu telefonul in oglinda, cam asa cum fac fetele de varsta ei da pe la noi se pozeaza la (mall, metropolis, in cabine de schimb, etc).

Întrebări similare