| madalina_5722 a întrebat:

Ce credeti despre MJ? Mie imi place, dar unii nu sunt de acord cu mine...

Răspuns Câştigător
| toffy a răspuns:

Pai daca tuturor ne-ar place de MJ care ar mai fi farmecul? nu tuturor le place e si ceva normal

7 răspunsuri:
| Alien a răspuns:

Michael Jackson, nu-mi place pentru ca prea se rupea in figuri, iar muzica lui n-o pot asculta!

| BRG a răspuns:

Muzica lui Michael a-m ascultat-o începînd de prin 1982/1983. dar cel mai fumos album mi s-a părut dangerous 1991, părerea mea

| kiwii a răspuns:

Eu am o parere foarte buna. Se descurca in ce facea.Nu sunt fana a stilului pe care il canta, dar ii agreez melodiile.Cu toate astea mi s-a parut ca au aparut prea multi "fani" dupa moarte. A fost apreciat in timpul vietii, dar si mai apreciat dupa. Cam urat.

| insomnia a răspuns:

Cu MJ nu am absolut nimic. Am doar cu 'fanii' lui care au devenit abia dupa ce acesta a murit. De ce nimeni inainte de a muri nu era fan si nu era asa inebunit dupa el? De exemplu eram la mine in scoala pe hol si trece o fata de clasa a6a [cred, pentru ca era foarte mica] si avea o manusa alba in mana. Am intrebat-o de ce poarta manusa in mana si mi-a raspuns: Pentra ca asa avea M. WTF?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost o persoana care... avea foarte multi fani, dar care a fost si dispretuit de prea multi! omul avea o boala de piele. nu in intelesese prea multa lume... Imi pare rau pentru el! Rest In Peace

Răspuns utilizator avertizat
| lexuu a răspuns:

E tare are melodii frumoase happy